50+ singlereizen gewild

Waarom 50+ singlereizen zo gewild zijn

Pak ‘m beet een jaar of dertig geleden waren vijftigers in onze ogen grijs, oud en praktisch bejaard. Nu we zelf in de veertig lopen, vijftig zijn, bijna worden of er zelfs overheen gaan bekijken we het getal 50 met geheel andere ogen. Niet alleen ons beeld over vijftigers is in de loop van de jaren veranderd, ook de levensstijl en het gedrag van vijftigers is lang niet meer hetzelfde als toen. Dat zie je ook terug bij singles van deze leeftijd.

Vijftigers van nu

De single vijftiger van nu? Niet alleen zijn er een hele hoop meer van dan vroeger, ze hebben doorgaans een heel leuk en actief leven. Met een voltallige baan, collega’s, vrienden, sportmaatjes, familie en vaak ook kinderen zien we dat het leven van deze mannen en vrouwen in de verste verte niet meer lijkt op dat van onze ouders en grootouders van destijds. Behalve dat ons pensioen langer op zich zal laten wachten, leven we allemaal langer en hebben vaak ook meerdere lange relaties. De jeugdliefde van toen, daar belanden velen niet meer mee achter de geraniums wanneer ze tachtig zijn. Het is de tweede, derde of soms zelfs vierde liefde met wie men op latere leeftijd opnieuw erg gelukkig wordt.

Toppen en dalen

Om daar te komen; bij dat nieuwe liefdesgeluk, gaan we allemaal over hoge toppen  en door diepe dalen. En dan bedoelen we natuurlijk niet die van je vaste wintersportstekkie ;-). Het verliezen van een liefde, het scheiden van de vader of moeder van je kinderen,  dat gaat de meeste mensen niet in de koude kleren zitten. Het duurt vaak ook een poosje voordat je écht je draai weer gevonden hebt in dat nieuwe leven. Maar eenmaal de stabiliteit in jezelf hervonden gloort er na een poosje gelukkig voor de meeste singles weer hoop, geluk en een nieuwe liefde aan de horizon.

Opstarten

Vijftigers die opnieuw moeten beginnen na een relatiebreuk moeten vaak weer even ‘opstarten’, want hoe ging het ook alweer dat flirten, afspreken en daten? Toegegeven; iets anders dan een jaar of twintig geleden, maar minder anders dan je misschien denkt. Veel info, tips en nuttige artikelen voor singles zijn te vinden op Singlessite.nl. En ja, natuurlijk speelt het eerste contact met andere leuke singles zich vandaag de dag vaak online af maar dat is gelukkig lang niet de enige manier waarop je jouw sociale kring als single kunt uitbreiden!

Waarde voor singles van 50+

Meer dan 20ers en 30ers is het voor 40ers en 50ers van belang om elkaar ook snel in levende lijve te ontmoeten. Vijftigers weten uit eigen ervaring dat het leven te kort en te kostbaar is om je tijd te verdoen. Samen ontdekken, beleven, leuke dingen doen en mooie reizen maken zijn typische activiteiten waar alleenstaande vijftigers veel waarde aan hechten.  Daarom zijn groepsreizen voor singles van rondom de 50, met gelijkgestemden, leeftijdsgenoten die ongeveer in dezelfde levensfase zitten enorm populair. Ze weten wat er in het leven te koop is en zijn meer dan klaar voor een leuke reiservaring die ze kunnen delen met anderen die zo’n reis op waarde weten te schatten. En de liefde? Die komt uiteindelijk wel weer op de proppen!

Singlereizen voor vijftigers

Mooie reizen en aantrekkelijke zon en wintervakanties voor singles van 50 ontdek je onder andere op: Singlereizen.nl maar ook op Single2Travel.nl vind je een handig overzicht van uitstekende reisaanbieders.

Monique

Eigenaar van Singlessite en Single2Travel | Ondernemer in hart en nieren | Kookt graag Italiaans voor familie en vrienden | Reist het liefst zo vaak mogelijk

Delen

Gratis Nieuwsbrief Aanvragen

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

Gratis Nieuwsbrief Aanvragen

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!