vakantie relatie seks

Waarom een onenightstand op vakantie extra fijn is

Niet iedereen is te porren voor een onenightstand. Misschien komt het omdat je in je dagelijks leven liever op zoek gaat naar een vaste partner om de liefde mee te bedrijven, of omdat je denkt dat het ‘gewoon niks voor jou is’. Maar op vakantie is alles anders, en ligt een zomerliefde sneller op de loer! Het hebben van een vakantielief of meerdere vakantielovers waarmee je seks hebt is dan ineens dichterbij dan je denkt.

Mocht je nog twijfelen: we geven je 6 goede redenen om op vakantie een onenightstand hebben:

  1. Vrije ervaring

Als je seks hebt moet je dat vooral doen om redenen die je een goed gevoel geven. Dat zou kunnen betekenen dat je het doet met iemand van wie je houdt en vertrouwd, en dat is iets moois. Of een vreemde die je net op je vakantie hebt ontmoet en nooit meer ziet, en dat is iets leuks. Als het je doel is om een leuke, vrije ervaring te beleven, is er geen reden om het niet te doen! Seks is immers fijn en iedereen heeft er weleens (of vaker dan weleens) behoefte aan.

  1. Weg met dat schuldgevoel

Verspilde energie én zonde van je tijd! Een slecht gevoel overhouden na een onenightstand is zinloos. Stel jezelf 3 belangrijke vragen: Heb je veilige seks gehad (want op een soa al souvenir zit je echt niet te wachten..)? Voelde het fysiek veilig? En het allerbelangrijkst: vond je het leuk (en lekker)?

  1. Onenightstands versus friends with benefits

Hoe je het ook wendt of keert, friends with benefits eindigt meestal in een fiasco, met veel gedoe en wie weet – zelfs een vriendschapsbreuk. Onenightstands zijn een goede manier voor degenen onder ons die moeite hebben om het fysieke van het emotionele te scheiden tijdens seks. Hallo vrouwen! Dat maakt onenightstands minder emotioneel (en gecompliceerd) dan friends with benefits, omdat je elkaar simpelweg niet goed kent. En dat ook niet wilt!

Groepsreizen Single2Travel.nl

  1. Ego boost

Dat jij iemand tijdens je vakantie zo hebt weten te versieren dat hij (of zij) met je mee naar je hotel, appartement of tentje wil (of jou meevraagt), streelt je ego natuurlijk. Geef maar toe! En dat is ook weleens fijn. Helemaal na een relatie die op de klippen is gelopen.

  1. Medicijn tegen je ex

Eerlijk is eerlijk, er is geen betere manier om over je ex heen te komen dan om met anderen in contact, seksueel contact te komen. Thank you, next!

  1. Verleg je seksuele grenzen

Een onenightstand helpt je erachter te komen waar je ‘seksgrenzen’ liggen. Plus: je kunt je van een andere kant laten zien. Als het goed is, zie je diegene na de vakantie nooit meer terug dus je kunt je van je stoute kant laten zien. Want ach, hij/zij kent je verder toch niet!

Monique

Eigenaar van Singlessite en Single2Travel | Ondernemer in hart en nieren | Kookt graag Italiaans voor familie en vrienden | Reist het liefst zo vaak mogelijk

Delen

Gratis Nieuwsbrief Aanvragen

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

Gratis Nieuwsbrief Aanvragen

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!