HBO+ singlevakanties

Waarom groepsreizen voor HBO+ singles

Waarom zijn er eigenlijk reizen voor HBO+ singles? Kan niet iedereen gewoon met een groepsreis mee, ongeacht het opleidingsniveau? Die vraag krijgen we geregeld en gaan we proberen voor je te beantwoorden.

HBO+ singlereizen

Het klinkt soms een beetje raar, vakanties alleen voor singles met een zeker opleidingsniveau (lees HBO+). Maar is dat ook zo? Er wordt zonder gene geadverteerd door datingsites voor hoger opgeleiden en ook op televisie zien we reclames voorbij komen voor verzekeringen speciaal voor hoger opgeleiden. Ook als het om singlevakanties gaat zien we deze ontwikkeling. Waarom is dat?

Soort zoekt soort

We laten de datingsites en verzekeringen even voor wat ze zijn en richten ons op de groepsreizen voor singles. Wanneer je als single op vakantie wilt komen er heel wat keuzemomenten voorbij. De bestemming, de prijs en zo ook het reisgezelschap. Als je geen reismaatje hebt, niet met familie of vrienden op vakantie wil en de lol inziet van een vakantie met andere singles, dan kom je al snel uit bij groepsreizen speciaal voor singles. En wat is er nou leuker dan op reis gaan met mensen die dezelfde interesses hebben als jij? Vakantieplezier valt of staat voor een groot deel uit de samenstelling van de groep. Het soort mensen waarmee je reist zorgt voor een top of flop vakantie.

HBO+ singles

Natuurlijk zijn de reisorganisaties zich er van bewust dat een diploma niet zoveel zegt over jouw niveau. Maar met HBO+ willen ze wel duidelijk maken dat het niet om “Oh oh Cherso” vakanties gaat. Niks mis met een zon, zee, seks en zuipen op vakantie, maar niet iedereen heeft dit voor ogen als ze denken aan een groepsreis. Heel wat reislustige singles willen een vakantie met waarin cultuur, natuur of avontuur zit. Ze genieten van contact met locals, hebben interesse in de geschiedenis van een land en laten zich op culinair gebied graag verrassen. Het HBO+ labeltje geeft dus aan dat het om andersoortige vakanties gaat. Dat wil niet zeggen dat er geen zon-zee-strand vakanties zijn voor HBO+ singles, maar ze zien er vaak net wat anders uit qua bestemming en / of accommodatie. Meestal is het zo dat wanneer het concept van de reis je aanspreekt, je van harte welkom bent om mee te gaan.

Dezelfde golflengte

Soms wil je er als single gewoon graag zeker van zijn dat je op reis mensen gaat ontmoeten die op dezelfde golflengte zitten als jij. En dat is helemaal niet gek. Het gaat tenslotte om jouw vakantie en die moet natuurlijk wel gezellig, prettig en leuk verlopen! Daarom zijn er groepsreizen speciaal voor singles met HBO/WO niveau. Iets voor jou? Kijk dan bij het overzicht van HBO+ singlereizen.

Monique

Eigenaar van Singlessite en Single2Travel | Ondernemer in hart en nieren | Kookt graag Italiaans voor familie en vrienden | Reist het liefst zo vaak mogelijk

Delen

Share on facebook
Share on twitter

Gratis Nieuwsbrief Aanvragen

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

streetfood steden
By Monique ·
23 november 2021

In deze 5 steden proef je het lekkerste street food

Elke plek heeft wel een paar lokale specialiteiten die waarschijnlijk de moeite waard zijn om te proberen, maar waar hebben ze nou het allerbeste en lekkerste street food? We geven je 5 tips!
5 best gelezen singlereizen
By Monique ·
3 december 2021

Singlereizen: 5 best gelezen toppers

Singles die op zoek zijn naar een leuke groepsreis met andere singles komen al snel bij Single2Travel uit. Met leuke reistips, lekkere lastminute vakanties en actuele reisberichten vinden ze snel de reisbestemming van hun dromen. Deze 5 worden het best gelezen!
alleen reizen niet doen
By Monique ·
19 november 2021

Alleen op reis: 7 redenen om het niet te doen

Heb je plannen om een verre reis te gaan maken in je eentje? Een paar weken, maanden of misschien reis je in je wildste fantasieën wel heel de wereld rond in een jaar tijd. Hartstikke tof! Niks mis met plannen maken en alleen reizen, mits je er het juiste type voor bent.
koffer inpakken verrassingsreis
By - ·
10 december 2021

Weekendje weg: wat neem je mee?

Praag vakantie
By Monique ·
7 december 2021

Praag beste bestemming in december

Praag is de beste bestemming om in december een bezoekje te brengen. De hoofdstad van Tsjechië wordt gevolgd door Parijs, Berlijn en Oberhausen.
10 skidorpen italie
By Francien ·
23 november 2021

10 populairste Italiaanse wintersportdorpen bij Nederlanders

Het kwik daalt en dat doet menig wintersporter verlangen naar het moment dat de ski's ondergebonden mogen worden. Italië is een verrassende skibestemming, die met haar witte Alpentoppen veel te bieden heeft.

Gratis Nieuwsbrief Aanvragen

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!