singlevakanties

Waarom je nu een bikini moet scoren

Het klinkt misschien heel raar nu je het ijs van de ramen moet krabben, maar dit is een perfect moment om een bikini te kopen. Online, dat wel. Ze zijn nu heerlijk afgeprijsd en bovendien heb je ‘m dan vast als straks die eerste warme dag aanbreekt. Of voor bij de spa in je skiresort.

Op onderzoek uit

Ga eerst kijken (al heb je dat in je leven vast al wel gedaan) welk model je het meest flatteert. Pas je oude bikini’s maar eens om te zien wat staat. Als je niet zoveel hebt, is een haltermodel een idee want dat haalt de boel mooi op. Strapless is eigenlijk alleen maar mooi als je goede schouders hebt.

Kleine borsten

Het goede nieuws is dat je veel kunt hebben. Strapless, triangle en halter zijn prima. Je kunt kiezen voor een kleine vulling en een printje maakt het ook groter.

Grote borsten

Neem iets wat je borsten helemaal bedekt. Dus niet dat er een stuk borst over je bikini heen golft. Een driehoekje is echt een no go en een grote print zou ik je daarom ook niet aanraden. Wel kan een strapless bh ook bij vollere vrouwen heel mooi staan. Koop ‘m niet te klein zodat hij niet in je vel snijdt.

Brede heupen

Een broekje met touwtjes aan de zijkant breekt het geheel. Ook hier; doe de touwtjes niet te strak.

Korte benen

Geen broekje met pijpjes. Kies juist voor iets hoog uitgesneden zodat je lekker veel been ziet.

Mix & Match

Je hoeft echt niet hetzelfde broekje als topje te hebben. Je kunt ook alleen een broekje kopen en de top van iets anders. Een bohemien topje met een paisleyprintje en een streepprintje kan heel goed. Kies wel iets uitgesprokens zodat men ziet dat je het echt zo bedoeld hebt.

Nu kopen

Want nu zijn juist de topmerken zoals Eres, Missoni of Gucci in de uitverkoop en geloof me, je ziet het verschil.

Bron: Amayzine.

Monique

Eigenaar van Singlessite en Single2Travel | Ondernemer in hart en nieren | Kookt graag Italiaans voor familie en vrienden | Reist het liefst zo vaak mogelijk

Delen

Gratis Nieuwsbrief Aanvragen

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

Gratis Nieuwsbrief Aanvragen

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!