singlevakanties

Waarom je nu een bikini moet scoren

Het klinkt misschien heel raar nu je het ijs van de ramen moet krabben, maar dit is een perfect moment om een bikini te kopen. Online, dat wel. Ze zijn nu heerlijk afgeprijsd en bovendien heb je ‘m dan vast als straks die eerste warme dag aanbreekt. Of voor bij de spa in je skiresort.

Op onderzoek uit

Ga eerst kijken (al heb je dat in je leven vast al wel gedaan) welk model je het meest flatteert. Pas je oude bikini’s maar eens om te zien wat staat. Als je niet zoveel hebt, is een haltermodel een idee want dat haalt de boel mooi op. Strapless is eigenlijk alleen maar mooi als je goede schouders hebt.

Kleine borsten

Het goede nieuws is dat je veel kunt hebben. Strapless, triangle en halter zijn prima. Je kunt kiezen voor een kleine vulling en een printje maakt het ook groter.

Grote borsten

Neem iets wat je borsten helemaal bedekt. Dus niet dat er een stuk borst over je bikini heen golft. Een driehoekje is echt een no go en een grote print zou ik je daarom ook niet aanraden. Wel kan een strapless bh ook bij vollere vrouwen heel mooi staan. Koop ‘m niet te klein zodat hij niet in je vel snijdt.

Brede heupen

Een broekje met touwtjes aan de zijkant breekt het geheel. Ook hier; doe de touwtjes niet te strak.

Korte benen

Geen broekje met pijpjes. Kies juist voor iets hoog uitgesneden zodat je lekker veel been ziet.

Mix & Match

Je hoeft echt niet hetzelfde broekje als topje te hebben. Je kunt ook alleen een broekje kopen en de top van iets anders. Een bohemien topje met een paisleyprintje en een streepprintje kan heel goed. Kies wel iets uitgesprokens zodat men ziet dat je het echt zo bedoeld hebt.

Nu kopen

Want nu zijn juist de topmerken zoals Eres, Missoni of Gucci in de uitverkoop en geloof me, je ziet het verschil.

Bron: Amayzine.

Monique

Eigenaar van Singlessite en Single2Travel | Ondernemer in hart en nieren | Kookt graag Italiaans voor familie en vrienden | Reist het liefst zo vaak mogelijk

Delen

Share on facebook
Share on twitter

Gratis Nieuwsbrief Aanvragen

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

ziek op vakantie
By Margret ·
5 september 2021

Altijd ziek op vakantie: 5 oorzaken en oplossingen

Het hele jaar door heb je zelden of nooit ergens last van en zodra je vakantie aanbreekt heb je last van een verkoudheid, een hevige migraineaanval of nog erger. Je bent ziek. Klinkt dat bekend in je oren?
single reizen
By Monique ·
20 september 2021

Single reizen: van zonvakantie tot wintersport

Zoek je nog een leuke groepsreis met singles? Tegenwoordig heb je als single een ruime keus op reisgebied. Single reizen heb je in alle soorten en maten, naar bestemmingen over heel de wereld en voor alle leeftijdscategorieën.
tips fotos vakantie
By Margret ·
1 oktober 2021

Speel met de zon voor de leukste zomerfoto’s

Ongelukkige schaduwen, fletse kleuren, donkere vlakken of juist te veel licht… Het kan soms nog behoorlijk lastig zijn om op zonnige dagen te fotograferen. En dat terwijl je juist in de zomer ontzettend leuke foto’s kunt maken.
italie reizen culinair
By Monique ·
17 augustus 2021

Voordelig souvenirs kopen op vakantie doe je zo!

Eenmaal aangekomen op je vakantiebestemming kom je doorgaans een flink aanbod souvenirs tegen die de moeite waard zijn om mee naar huis te nemen. Op een markt, aan het strand of op straat, het loont in vele landen de moeite om niet de volle mep te betalen en dus is het afdingen geblazen. Maar hoe doe je dat?
man inpakken vakantie
By Margret ·
27 juli 2021

Reizende man mag meer onderbroeken inpakken

Dat vrouwen teveel kleren meenemen op vakantie en te veel ballast, dat is ondertussen wel bekend. Dat mannen foute kleding meenemen dat lezen we ook met regelmaat. Maar dat mannen te weinig onderbroeken inpakken, dat vind ik toch een openbaring.
fiets niet te stelen
By Monique ·
8 september 2021

De fiets die echt niet te stelen is

Ben je dol op fietsen, ook wanneer je op vakantie bent maar neem je hem liever niet mee omdat je bang bent dat hij wordt gestolen? Dan is deze uitvinding je op het lijf geschreven: de fiets die écht niet te stelen is!

Gratis Nieuwsbrief Aanvragen

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!