ijsland singlereizen

Waarom je warm loopt voor een singlevakantie naar IJsland

IJsland maakt niet alleen indruk op het EK door Engeland naar huis te sturen maar is ook als vakantieland een heuse eyecatcher! Denk ruige landschappen, het hippe Reykjavik, walvissen spotten, wandelen tussen machtige kloven en niet te vergeten die aantrekkelijke blonde Vikingen waar heel wat vrouwen het warm van krijgen ;-). Hoogste tijd voor een rondreis of groepsvakantie met leuke singles naar het geweldige IJsland!

IJsland is hip!

IJsland als vakantieland, daar had je misschien zo een, twee drie niet aan gedacht. Maar als je op zoek bent naar een ontspannen verblijf in een prachtige natuur in combinatie met een vleugje hippe stadse stijl dan is IJsland een hartstikke gave bestemming. In Reykjavik kan je namelijk prima shoppen. Van warme truien via schitterend aardewerk en glas tot sterke kleding voor buitenshuis, dat zijn méér dan gewone souvenirs.

Vuur & IJs

Natuurliefhebbers komen volop aan hun trekken tijdens een vakantie naar IJsland. Vulkanen, geisers, op walvissensafari, dolfijnen spotten, wandeltochten in bergkloven, met een raft het wilde water op of lekker naar natuurlijke warmwaterbronnen om de spieren weer lekker soepel te krijgen, het is er allemaal! Maar ook als je van cultuur houdt dan zit je goed tijdens je vakantie naar IJsland. Verhalen en sages over elfen, trollen, geesten en goden hebben zich diep genesteld in de sagen en legenden van het IJslandse volk.  Niet zo vreemd als afstammelingen van de Vikingen!

singlereizen ijsland

Het oog wil ook wat

IJsland springt niet alleen op het EK voetbal in het oog. Als je van mooie dingen houdt, is IJsland  één van de beste plaatsen om luxe producten te kopen. Het is één van de modernste plaatsen in Europa en daarom een hippe plek voor mode, de haute couture is ook redelijk geprijsd. Heerlijk om een paar dagen in de stad te vertoeven na al dat natuurgeweld ;-).

Singles naar IJsland

Loop jij inmiddels ook warm voor een heerlijke vakantie naar IJsland? Ontdek dit prachtige land samen in een leuke groep singles die net als jij wel van een avontuurtje naar de natuur houden! Er is een aantrekkelijk en divers aanbod van singlereizen naar IJsland te vinden. De heuse “outdoor singles” komen maximaal aan hun trekken maar ook de wat luxer ingestelde single gaat het in IJsland uitstekend naar z’n zin hebben.

Niet alleen in de zomer is IJsland een mooie vakantiebestemming. Ook in de winter is er een heel gaaf reisaanbod te vinden! Een uitstekend overzicht van verschillende singlereizen naar IJsland vind je hier. Wij wensen je alvast een gave vakantie toe!

Monique

Eigenaar van Singlessite en Single2Travel | Ondernemer in hart en nieren | Kookt graag Italiaans voor familie en vrienden | Reist het liefst zo vaak mogelijk

Delen

Gratis Nieuwsbrief Aanvragen

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

Gratis Nieuwsbrief Aanvragen

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!