verzekering singles auto

Waarom met de autoverhuur op vakantie gaan geweldig is

Hoe vaak gebruik jij de autoverhuur, terwijl je op vakantie bent? Lang niet genoeg mensen maken gebruik van deze mogelijkheid. Dat terwijl het juist een van de meest geweldige manieren van reizen is. Vooral nu overal goedkoop auto huren mogelijk is, wordt het geheel nog veel aantrekkelijker. Ga eens een keer voor een vernieuwende vakantie en ga niet mee met een tourgroep en blijf ook geen week op het strand liggen. In plaats daarvan neem je de auto en ga je op ontdekkingstocht!

1. Vrijheid

Met de auto rondreizen biedt oneindige vrijheid. Iedereen die weleens een road trip heeft gemaakt kan dit volledig beamen. Je gaat waar je wilt gaan en wanneer je wilt gaan. Je stopt waar en wanneer je stoppen wilt. Niets is beter dan je vrij voelen als een vogel en dat is iets wat een lekkere road trip echt wel met je doet. En zo kan je ook gemakkelijk jouw ideale mix aan activiteiten in je vakantie stoppen. Ga shoppen in oude steden, maak een wandeling in de bergen en kampeer daar misschien zelfs een nachtje onder de sterren, om de volgende dag naar een strand te rijden en de middag door te brengen met een boekje en een cocktail in de hand.;

2. Muziek

Wat is er fijner dan je meest favoriete muziek? Als je die favoriete muziek in een van de mooiste omgevingen ooit kan draaien! Stel je voor dat de weg onder je wielen glijdt terwijl jouw ultieme muziek keihard aanstaat en je uit het raam niets anders ziet dan adembenemende landschappen. Ook huurauto’s komen allemaal met bluetooth of een USB aansluiting, zodat je snel je eigen muziek in de auto kan draaien. Een paar heerlijke snacks en wat drinken erbij en je bent er klaar voor!

3. Meditatief

Of je nou alleen op reis bent of niet, je gedachten even helemaal op nul zetten en helemaal tot jezelf komen is ideaal wanneer je kilometers lange routes aflegt door prachtige landschappen. Ben je samen op reis, realiseer je dan dat een uur stilte helemaal niet erg is. Het is goed om jezelf af en toe even helemaal te kunnen laten gaan, en een vakantie is daar een perfect moment voor. Daarom zien wij een road trip dan ook als behoorlijk meditatief.

Free upgrade” (CC BY 2.0) by ewen and donabel

4. Bagageruimte

​Vooral als je, je reis vanuit huis begint, is dit natuurlijk heerlijk. Nu hoef je je geen zorgen te maken over hoeveel kilo’s je inpakt. Gooi alles in de auto wat je denkt nodig te hebben; of dat nou tachtig verschillende outfits of een complete camping gear betekent, is aan jou en de reis die je wilt maken. Allebei kan natuurlijk ook, dat is geen probleem!

5. De autokeuze

Fantastisch aan het huren van een auto is dat je precies die auto kan kiezen die helemaal bij je past, en natuurlijk bij de reis die je gaat maken. Ga je niets al te spannends doen en ben je alleen of met zijn twee, ga je voor een lekker klein autootje. Ben je van plan om wilde natuur te ontdekken, kan je gewoon een vierwielaangedreven truck kiezen!

Een autoreis is bij uitstek een goede keuze voor singles. Je bent aan niemand gebonden en kan je route dus dagelijks op je humeur afstemmen. Wedden dat je die vrijheid gaat missen, als je eenmaal gesetteld bent. Vind je een soloautoreis toch een beetje te alleen, kan je er natuurlijk ook een prachtige groepsreis van maken met een aantal vrienden.

Monique

Eigenaar van Singlessite en Single2Travel | Ondernemer in hart en nieren | Kookt graag Italiaans voor familie en vrienden | Reist het liefst zo vaak mogelijk

Delen

Gratis Nieuwsbrief Aanvragen

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

Ontdek in je eentje de prachtige natuur van Zeeland
By Scott ·
22 februari 2024

Ontdek in je eentje de prachtige natuur van Zeeland

3x tips voor prachtige verre reizen!
By Scott ·
19 december 2023

3x tips voor prachtige verre reizen!

Tips voor het inpakken van je koffer voor een actieve singlevakantie
By Scott ·
22 februari 2024

Tips voor het inpakken van je koffer voor een actieve singlevakantie

Waarom is een wintersportverzekering noodzakelijk voor jouw vakantie?
By Scott ·
3 januari 2024

Waarom is een wintersportverzekering noodzakelijk voor jouw vakantie?

Gratis Nieuwsbrief Aanvragen

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!