wandelreis singles

Wandel samen met singles op vakantie

Samen genieten van de natuur wanneer je single bent? Dat is helemaal geen onoverkomelijk probleem. Sluit je aan bij een groep voor een actieve wandelvakantie en je hebt het reuze naar je zin!

Wandelen met singles

Doe jij niks liever dan je wandelschoenen uit de kast trekken en erop uit gaan? Door de bossen, langs rivieren, in de jungle of geef je de voorkeur aan schitterende wandelroutes langs de fjorden? En is wandelen op vakantie voor jou een must maar heb je geen zin om alleen op reis te gaan? Ga dan samen met andere enthousiaste wandelaars! Neem nou SNP reizen. Zij organiseren al sinds jaar en dag wandelreizen voor natuurliefhebbers zoals jij. En ook al hangt er aan de wandelvakanties van SNP geen labeltje met ‘singlereizen’, een groot deel van jouw reisgenoten heeft op dit moment ook geen partner en daarom vinden ze het leuk om samen met jou het avontuur aan te gaan.

Beginners of gevorderden?

Ben je een beginnend wandelaar en heb je nog maar pas ontdekt hoe gaaf het is om te voet de natuur te ontdekken? Geen nood! Bij SNP hebben ze wandelreizen op ieder niveau. Voor beginners en gevorderden, relatief eenvoudige tochten tot behoorlijk pittige. Jij stelt gewoon je eigen uitdaging vast. Dat geldt ook voor de bestemming. Wil je lekker dichtbij huis blijven deze zomer? Dat kan want ze bieden ook mooie wandelvakanties aan in ons eigen land.

Wil je liever andere culturen ontdekken, dan kom je als enthousiaste wandelaar ook aan je trekken want er zijn echt schitterende rondreizen te vinden in verre exotische oorden zoals Peru of Costa Rica. Door het brede aanbod is er altijd een wandelreis te vinden die past bij jouw tempo en wensen. Zeker weten dat je kunt afreizen? Bij SNP hebben ze ook wandelreizen met een gegarandeerd vertrek!

Wie de schoen past..

Als ervaren wandelaar weet je het al, maar als beginner misschien nog niet: goed materiaal bepaalt voor een heel groot deel jouw wandelplezier op vakantie. Je hebt echt geen zin in blaren, natte voeten terwijl ze droog moeten blijven en infecties. Zorg daarom dat je goed voorgelicht wordt over bijvoorbeeld je wandelschoenen.

Laat je goed voorlichten bij een speciaalzaak want zij weten precies welke wandelschoenen je nodig hebt voor het type tocht dat je gaat maken.  Dit geldt ook voor het soort sokken dat je aantrekt. Eenmaal goed voorgelicht en in bezit van het juiste materiaal ga jij een fantastische wandelvakantie tegemoet!

Monique

Eigenaar van Singlessite en Single2Travel | Ondernemer in hart en nieren | Kookt graag Italiaans voor familie en vrienden | Reist het liefst zo vaak mogelijk

Delen

Gratis Nieuwsbrief Aanvragen

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

Tips voor het inpakken van je koffer voor een actieve singlevakantie
By Scott ·
22 februari 2024

Tips voor het inpakken van je koffer voor een actieve singlevakantie

Ontdek in je eentje de prachtige natuur van Zeeland
By Scott ·
22 februari 2024

Ontdek in je eentje de prachtige natuur van Zeeland

Gratis Nieuwsbrief Aanvragen

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!