wandelreis singles

Wandel samen met singles op vakantie

Samen genieten van de natuur wanneer je single bent? Dat is helemaal geen onoverkomelijk probleem. Sluit je aan bij een groep voor een actieve wandelvakantie en je hebt het reuze naar je zin!

Wandelen met singles

Doe jij niks liever dan je wandelschoenen uit de kast trekken en erop uit gaan? Door de bossen, langs rivieren, in de jungle of geef je de voorkeur aan schitterende wandelroutes langs de fjorden? En is wandelen op vakantie voor jou een must maar heb je geen zin om alleen op reis te gaan? Ga dan samen met andere enthousiaste wandelaars! Neem nou SNP reizen. Zij organiseren al sinds jaar en dag wandelreizen voor natuurliefhebbers zoals jij. En ook al hangt er aan de wandelvakanties van SNP geen labeltje met ‘singlereizen’, een groot deel van jouw reisgenoten heeft op dit moment ook geen partner en daarom vinden ze het leuk om samen met jou het avontuur aan te gaan.

Beginners of gevorderden?

Ben je een beginnend wandelaar en heb je nog maar pas ontdekt hoe gaaf het is om te voet de natuur te ontdekken? Geen nood! Bij SNP hebben ze wandelreizen op ieder niveau. Voor beginners en gevorderden, relatief eenvoudige tochten tot behoorlijk pittige. Jij stelt gewoon je eigen uitdaging vast. Dat geldt ook voor de bestemming. Wil je lekker dichtbij huis blijven deze zomer? Dat kan want ze bieden ook mooie wandelvakanties aan in ons eigen land.

Wil je liever andere culturen ontdekken, dan kom je als enthousiaste wandelaar ook aan je trekken want er zijn echt schitterende rondreizen te vinden in verre exotische oorden zoals Peru of Costa Rica. Door het brede aanbod is er altijd een wandelreis te vinden die past bij jouw tempo en wensen. Zeker weten dat je kunt afreizen? Bij SNP hebben ze ook wandelreizen met een gegarandeerd vertrek!

Wie de schoen past..

Als ervaren wandelaar weet je het al, maar als beginner misschien nog niet: goed materiaal bepaalt voor een heel groot deel jouw wandelplezier op vakantie. Je hebt echt geen zin in blaren, natte voeten terwijl ze droog moeten blijven en infecties. Zorg daarom dat je goed voorgelicht wordt over bijvoorbeeld je wandelschoenen.

Laat je goed voorlichten bij een speciaalzaak want zij weten precies welke wandelschoenen je nodig hebt voor het type tocht dat je gaat maken.  Dit geldt ook voor het soort sokken dat je aantrekt. Eenmaal goed voorgelicht en in bezit van het juiste materiaal ga jij een fantastische wandelvakantie tegemoet!

Monique

Eigenaar van Singlessite en Single2Travel | Ondernemer in hart en nieren | Kookt graag Italiaans voor familie en vrienden | Reist het liefst zo vaak mogelijk

Delen

Share on facebook
Share on twitter

Gratis Nieuwsbrief Aanvragen

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

aantrekkelijk op vakantie
By Monique ·
3 september 2021

Single emigreert voor vakantieliefde

Maar liefst 70 procent van alle singles zou naar het buitenland emigreren voor een vakantieliefde die wel eens de ware zou kunnen zijn. Dit blijkt uit een onderzoek van online reismagazine Single2Travel dat 350 singles ondervroeg over vakantieliefdes.
fiets niet te stelen
By Monique ·
8 september 2021

De fiets die echt niet te stelen is

Ben je dol op fietsen, ook wanneer je op vakantie bent maar neem je hem liever niet mee omdat je bang bent dat hij wordt gestolen? Dan is deze uitvinding je op het lijf geschreven: de fiets die écht niet te stelen is!
10 items in backpack
By Monique ·
12 oktober 2021

10 onmisbare items in je backpack

Sta je op het punt een avontuurlijke backpack vakantie te gaan maken? Dan is een goed ingepakte rugzak natuurlijk een must! Met tips van ervaren reizigers hebben we dan ook een lijstje voor je samengesteld met de 10 onmisbare items
By Margret ·
10 augustus 2021

Doe nog maar een rondje

Een nieuwe site genaamd Fietsrondjes.nl is een hulpmiddel om nieuwe rondjes te gaan ontdekken. Misschien iets om samen te ondernemen met je nieuwe date?
Zwarte zaterdag
By Margret ·
6 augustus 2021

Met stress op vakantie

Uit onderzoek blijkt dat 3 van de 4 mensen met stress aan hun vakantie beginnen.
single reizen
By Monique ·
20 september 2021

Single reizen: van zonvakantie tot wintersport

Zoek je nog een leuke groepsreis met singles? Tegenwoordig heb je als single een ruime keus op reisgebied. Single reizen heb je in alle soorten en maten, naar bestemmingen over heel de wereld en voor alle leeftijdscategorieën.

Gratis Nieuwsbrief Aanvragen

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!