wandelvakanties met singles

Wandelvakanties met singles: stap erin!

Wanneer je van wandelen houdt breng je vaak tijd door in de natuur. Bossen, meren of aan zee, er zijn zoveel prachtige wandelroutes dat je voorlopig niet uitgewandeld bent. Misschien heb je een vast wandelgroepje op zondagochtend of ga je weleens met andere singles aan de wandel tijdens een singles-event. Dan heb al ervaren hoe ontspannen én gezellig dat kan zijn. Een wandelvakantie met singles is letterlijk de volgende stap!

Wandelvakantie puur natuur

Tijdens een wandelvakantie bewandel je beslist de mooiste paden. Niks zo fijn om je drukke leventje even achter te laten, je wandelschoenen aan te trekken en de frisse lucht in te ademen. Even ‘back to nature’. Heerlijk! Wist je trouwens dat er wandelvakanties zijn naar tal van prachtige vakantielanden? Hou je van fjorden, bossen en meren; dan kunnen we je een wandelvakantie naar Zweden aanbevelen. De natuur op z’n best.

Wandelen voor zonliefhebbers

Maar ook zonliefhebbers komen tijdens een wandelvakantie aan hun trekken. Want er zijn tal van wandelreizen te vinden die jouw hartje sneller doet kloppen. Denk maar eens aan Portugal of Italië! Niet alleen wonderschoon maar natuurlijk ook een sensatie voor je smaakpapillen. Want een lekker wijntje of  glaasje port na een mooie wandelroute mag tijdens deze single groepsreizen natuurlijk niet ontbreken.

Nieuw vrienden maken

Wandelvakanties in groepsverband samen met singles zijn in allerlei opzichten een bijzondere ervaring te noemen. Jij en andere singles worden door ervaren reisleiders begeleid op schilderachtige routes en je leert elkaar beter kennen. Je gaat alleen… maar je komt terug met nieuwe vrienden en vriendinnen. Waar wacht je nog op!

Monique

Eigenaar van Singlessite en Single2Travel | Ondernemer in hart en nieren | Kookt graag Italiaans voor familie en vrienden | Reist het liefst zo vaak mogelijk

Delen

Share on facebook
Share on twitter

Gratis Nieuwsbrief Aanvragen

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

10 items in backpack
By Monique ·
12 oktober 2021

10 onmisbare items in je backpack

Sta je op het punt een avontuurlijke backpack vakantie te gaan maken? Dan is een goed ingepakte rugzak natuurlijk een must! Met tips van ervaren reizigers hebben we dan ook een lijstje voor je samengesteld met de 10 onmisbare items
By Margret ·
10 augustus 2021

Doe nog maar een rondje

Een nieuwe site genaamd Fietsrondjes.nl is een hulpmiddel om nieuwe rondjes te gaan ontdekken. Misschien iets om samen te ondernemen met je nieuwe date?
vakantie maakt gelukkiger
By Monique ·
28 augustus 2021

Waarom reizen je gelukkig maakt?

Stiekem wisten we natuurlijk al lang dat vakantie goed voor ons is, maar nu is er zelfs wetenschappelijk bewijs voor. Die volgende vakantie kan je dus met een gerust hart boeken, kijk maar!
italie reizen culinair
By Monique ·
17 augustus 2021

Voordelig souvenirs kopen op vakantie doe je zo!

Eenmaal aangekomen op je vakantiebestemming kom je doorgaans een flink aanbod souvenirs tegen die de moeite waard zijn om mee naar huis te nemen. Op een markt, aan het strand of op straat, het loont in vele landen de moeite om niet de volle mep te betalen en dus is het afdingen geblazen. Maar hoe doe je dat?
luxe hotels met kinderen
By Margret ·
23 juli 2021

Kamperen zorgt voor fijne vakantie herinneringen

Het zijn bij jou ook vast de simpele kampeervakanties met je ouders waaraan je met plezier terugdenkt. Voor kinderen hoef je namelijk geen dure en luxe reisjes te regelen naar een ver oord, om je kinderen fijne herinneringen aan vakanties te bezorgen.
wagenziekte voorkomen
By Monique ·
8 oktober 2021

Zo voorkom je reisziekte

Heb je jonge kids onder de vier, dan mag je nog lekker buiten het echte hoogseizoen op vakantie. Maar die vervelende reisziekte.. Vier tips om die te voorkomen!

Gratis Nieuwsbrief Aanvragen

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!