wandelvakanties met singles

Wandelvakanties met singles: stap erin!

Wanneer je van wandelen houdt breng je vaak tijd door in de natuur. Bossen, meren of aan zee, er zijn zoveel prachtige wandelroutes dat je voorlopig niet uitgewandeld bent. Misschien heb je een vast wandelgroepje op zondagochtend of ga je weleens met andere singles aan de wandel tijdens een singles-event. Dan heb al ervaren hoe ontspannen én gezellig dat kan zijn. Een wandelvakantie met singles is letterlijk de volgende stap!

Wandelvakantie puur natuur

Tijdens een wandelvakantie bewandel je beslist de mooiste paden. Niks zo fijn om je drukke leventje even achter te laten, je wandelschoenen aan te trekken en de frisse lucht in te ademen. Even ‘back to nature’. Heerlijk! Wist je trouwens dat er wandelvakanties zijn naar tal van prachtige vakantielanden? Hou je van fjorden, bossen en meren; dan kunnen we je een wandelvakantie naar Zweden aanbevelen. De natuur op z’n best.

Wandelen voor zonliefhebbers

Maar ook zonliefhebbers komen tijdens een wandelvakantie aan hun trekken. Want er zijn tal van wandelreizen te vinden die jouw hartje sneller doet kloppen. Denk maar eens aan Portugal of Italië! Niet alleen wonderschoon maar natuurlijk ook een sensatie voor je smaakpapillen. Want een lekker wijntje of  glaasje port na een mooie wandelroute mag tijdens deze single groepsreizen natuurlijk niet ontbreken.

Nieuw vrienden maken

Wandelvakanties in groepsverband samen met singles zijn in allerlei opzichten een bijzondere ervaring te noemen. Jij en andere singles worden door ervaren reisleiders begeleid op schilderachtige routes en je leert elkaar beter kennen. Je gaat alleen… maar je komt terug met nieuwe vrienden en vriendinnen. Waar wacht je nog op!

Monique

Eigenaar van Singlessite en Single2Travel | Ondernemer in hart en nieren | Kookt graag Italiaans voor familie en vrienden | Reist het liefst zo vaak mogelijk

Delen

Gratis Nieuwsbrief Aanvragen

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

Gratis Nieuwsbrief Aanvragen

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!