Wat bestel jij bij aankomst op Curaçao als eerste…

KRAS.NL is recent gestart met een Facebook-pagina speciaal voor singles. Om feestelijk te beginnen is in samenwerking met het verkeersbureau van Curaçao een ludiek spel ontwikkeld. Dit met als doel om jou op een grappige manier kennis te laten maken met Curaçao als vakantiebestemming. Curaçao is namelijk bij uitstek het land van de single: prachtige stranden, veel uitgaansgelegenheden en activiteiten om te ondernemen zoals duiken, safari of een gezellig uitje naar het casino.

Door het beantwoorden van 10 ludieke vragen ga je ontdekken wat voor “ Curaçao-vakantietype” jij bent! Zo kun je een kroegtijger zijn, sfeermaker, avonturier of zonaanbidder. De kroegtijger bestelt bij aankomst op Curaçao een goudgele rakker en gaat door tot de late uurtjes. De sfeermaker heeft humor en is de gangmaker in de groep. De avonturier is sportief en niet bang voor het onbekende. De zonaanbidder maak je blij met een luxe strandbed en vooral heel veel zon en strand.

De 2e ronde, die start op woensdag 24 mei, bestaat uit uitdagen en uitgedaagd worden. Daag je iemand uit, dan gaat een andere single een leuke vraag over jou beantwoorden. Word je uitgedaagd, dan kun jij een vraag beantwoorden over een andere single. Maar let op: je moet een uitdaging binnen 6 uur aannemen. Een goed beantwoorde vraag levert 1 punt op. De speler met de meeste punten op 7 juni wint een singlereis naar Curaçao.  Ga naar de Facebook pagina van KRAS singlereizen en speel het spel.  

 

Delen

Share on facebook
Share on twitter

Gratis Nieuwsbrief Aanvragen

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

italie reizen culinair
By Monique ·
17 augustus 2021

Voordelig souvenirs kopen op vakantie doe je zo!

Eenmaal aangekomen op je vakantiebestemming kom je doorgaans een flink aanbod souvenirs tegen die de moeite waard zijn om mee naar huis te nemen. Op een markt, aan het strand of op straat, het loont in vele landen de moeite om niet de volle mep te betalen en dus is het afdingen geblazen. Maar hoe doe je dat?
Zwarte zaterdag
By Margret ·
6 augustus 2021

Met stress op vakantie

Uit onderzoek blijkt dat 3 van de 4 mensen met stress aan hun vakantie beginnen.
luxe hotels met kinderen
By Margret ·
23 juli 2021

Kamperen zorgt voor fijne vakantie herinneringen

Het zijn bij jou ook vast de simpele kampeervakanties met je ouders waaraan je met plezier terugdenkt. Voor kinderen hoef je namelijk geen dure en luxe reisjes te regelen naar een ver oord, om je kinderen fijne herinneringen aan vakanties te bezorgen.
vakantie maakt gelukkiger
By Monique ·
28 augustus 2021

Waarom reizen je gelukkig maakt?

Stiekem wisten we natuurlijk al lang dat vakantie goed voor ons is, maar nu is er zelfs wetenschappelijk bewijs voor. Die volgende vakantie kan je dus met een gerust hart boeken, kijk maar!
By Margret ·
10 augustus 2021

Doe nog maar een rondje

Een nieuwe site genaamd Fietsrondjes.nl is een hulpmiddel om nieuwe rondjes te gaan ontdekken. Misschien iets om samen te ondernemen met je nieuwe date?
tips fotos vakantie
By Margret ·
1 oktober 2021

Speel met de zon voor de leukste zomerfoto’s

Ongelukkige schaduwen, fletse kleuren, donkere vlakken of juist te veel licht… Het kan soms nog behoorlijk lastig zijn om op zonnige dagen te fotograferen. En dat terwijl je juist in de zomer ontzettend leuke foto’s kunt maken.

Gratis Nieuwsbrief Aanvragen

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!