meenemen op vakantie

Wat neem jij mee op vakantie?

Maak jij ook een lijstje voordat je op reis gaat? Spullen die vrijwel iedereen meeneemt zijn deodorant, shampoo en condooms. Ook blijkt uit onderzoek dat 1 op de 10 personen geen tandenborstel meeneemt op vakantie.

Meenemen.nl, heeft een aantal ontdekkingen gedaan over de reisbestemmingen en de spullen die er worden meegenomen op reis. Op de site kunnen bezoekers een lijst samenstellen met spullen die ze meenemen en absoluut niet willen vergeten en stemt de site automatisch de benodigdheden per land af.

Huisdier

Zo blijkt dat 23,84% van de mannen een paklijstje aanmaakt voordat ze op vakantie gaan. Dit tegenover 71,94% van de vrouwen. Spullen die vrijwel iedereen meeneemt zijn deodorant 99,97%, shampoo met 99,95% en GSM met 99,95%.

Wat ook uit het onderzoek naar voren komt is dat slechts 89,09% van de reizigers een tandenborstel meeneemt! Dat betekent dus dat 1 op de 10 personen geen tandenborstel meeneemt op vakantie.

Dit valt echter in het niets bij het lage percentage aan reizigers dat een bijbel meeneemt; slechts 0,86%. Toch wordt een huisdier nog vaker thuisgelaten dan het boek van god, slechts 0,83% neemt hun huisdier mee op vakantie. Tot slot denkt ruim 80% van de vakantiegangers wel na over het hebben van veilige sex, zij nemen condooms mee.

Monique

Eigenaar van Singlessite en Single2Travel | Ondernemer in hart en nieren | Kookt graag Italiaans voor familie en vrienden | Reist het liefst zo vaak mogelijk

Delen

Share on facebook
Share on twitter

Gratis Nieuwsbrief Aanvragen

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

wagenziekte voorkomen
By Monique ·
8 oktober 2021

Zo voorkom je reisziekte

Heb je jonge kids onder de vier, dan mag je nog lekker buiten het echte hoogseizoen op vakantie. Maar die vervelende reisziekte.. Vier tips om die te voorkomen!
lastminute zomervakantie singles
By Monique ·
27 augustus 2021

Geniet van je verlof met volle teugen

Zonnige stranden, kleine idyllische dorpjes, mooie uitzichten en welverdiende rust. Je bent op vakantie. Maar laat het werk jou ook met rus?t Enkele tips om tijdens deze kostbare weken alleen daaraan te denken of daarmee bezig te zijn, wat jij zelf bedacht hebt.
man inpakken vakantie
By Margret ·
27 juli 2021

Reizende man mag meer onderbroeken inpakken

Dat vrouwen teveel kleren meenemen op vakantie en te veel ballast, dat is ondertussen wel bekend. Dat mannen foute kleding meenemen dat lezen we ook met regelmaat. Maar dat mannen te weinig onderbroeken inpakken, dat vind ik toch een openbaring.
By Margret ·
10 augustus 2021

Doe nog maar een rondje

Een nieuwe site genaamd Fietsrondjes.nl is een hulpmiddel om nieuwe rondjes te gaan ontdekken. Misschien iets om samen te ondernemen met je nieuwe date?
Zwarte zaterdag
By Margret ·
6 augustus 2021

Met stress op vakantie

Uit onderzoek blijkt dat 3 van de 4 mensen met stress aan hun vakantie beginnen.
tips reisgenoot vinden
By Monique ·
13 september 2021

Tips voor singles op zoek naar een reisgenoot

Ben je single en zoek je een gezellig reismaatje voor die mooie rondreis of speciale vakantie? Dat lijkt eenvoudig maar helaas ontstaan er nog al eens ruzies tijdens zo’n vakantie. Een goede voorbereiding is het halve werk.

Gratis Nieuwsbrief Aanvragen

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!