meenemen op vakantie

Wat neem jij mee op vakantie?

Maak jij ook een lijstje voordat je op reis gaat? Spullen die vrijwel iedereen meeneemt zijn deodorant, shampoo en condooms. Ook blijkt uit onderzoek dat 1 op de 10 personen geenĀ tandenborstel meeneemt op vakantie.

Meenemen.nl, heeft een aantal ontdekkingen gedaan over de reisbestemmingen en de spullen die er worden meegenomen op reis. Op de site kunnen bezoekers een lijst samenstellen met spullen die ze meenemen en absoluut niet willen vergeten en stemt de site automatisch de benodigdheden per land af.

Huisdier

Zo blijkt dat 23,84% van de mannen een paklijstje aanmaakt voordat ze op vakantie gaan. Dit tegenover 71,94% van de vrouwen. Spullen die vrijwel iedereen meeneemt zijn deodorant 99,97%, shampoo met 99,95% en GSM met 99,95%.

Wat ook uit het onderzoek naar voren komt is dat slechts 89,09% van de reizigers een tandenborstel meeneemt! Dat betekent dus dat 1 op de 10 personen geenĀ tandenborstel meeneemt op vakantie.

Dit valt echter in het niets bij het lage percentage aan reizigers dat een bijbel meeneemt; slechts 0,86%. Toch wordt een huisdier nog vaker thuisgelaten dan het boek van god, slechts 0,83% neemt hun huisdier mee op vakantie. Tot slot denkt ruim 80% van de vakantiegangers wel na over het hebben van veilige sex, zij nemen condooms mee.

Monique

Eigenaar van Singlessite en Single2Travel | Ondernemer in hart en nieren | Kookt graag Italiaans voor familie en vrienden | Reist het liefst zo vaak mogelijk

Delen

Gratis Nieuwsbrief Aanvragen

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

Gratis Nieuwsbrief Aanvragen

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!