duurzame reizen

Weer lekker voordelig vliegen met Air Miles

Na vier jaar kun je met je gespaarde Air Miles weer korting krijgen op vliegreizen en dus voordeliger op vakantie. Zestien jaar lang kon je alleen bij KLM vliegen met de gespaarde Air Miles maar in 2010 gaf de luchtvaartmaatschappij er de brui aan vanwege hun eigen spaarprogramma Flying Blue.

Transavia nam vervolgens het stokje over maar stopte er ook mee in 2013. Daarmee waren de gespaarde Air Miles niet meer inwisselbaar voor korting op vliegreizen.

Samenwerking

Nu is Air Miles een samenwerkingsverband aangegaan met Vliegtickets.nl en kan je met de Air Miles dus weer lekker goedkoop de lucht in. De boekingssite biedt vliegtuigstoelen op alle reguliere vluchten ter wereld aan dus keus genoeg.

De directeur van Loyalty Management Netherlands Erik van Essen, het bedrijf achter Air  Miles, zegt dat deze nieuwe mogelijkheid voorziet in een grote behoefte.  Dat geloven wij graag, want wie wil er nou niet met korting een vliegticket kopen?

Air Miles

De nieuwe samenwerking is onderdeel van een gehele vernieuwing van het Air Miles programma zegt Van Essen. Eerder werd al bekend gemaakt dat Bol.com ook korting ging bieden via Air Miles. Je kunt ze verder onder meer inwisselen bij attractieparken en goede doelen. Inwisselen en sparen kan bij Albert Heijn, Shell, V&D, Etos, Praxis en Gall & Gall. Air Miles is met zes miljoen deelnemers het grootste spaarprogramma van Nederland.

Monique

Eigenaar van Singlessite en Single2Travel | Ondernemer in hart en nieren | Kookt graag Italiaans voor familie en vrienden | Reist het liefst zo vaak mogelijk

Delen

Share on facebook
Share on twitter

Gratis Nieuwsbrief Aanvragen

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

koffie colombia
By Monique ·
2 oktober 2021

Goedkoopste kopje koffie drink je in Colombia

Waar je ook op vakantie bent op onze aardbol, overal kan je wel een kopje koffie bestellen. Maar waar betaal je nou het minst? Uit de Club Sandwich Index van Hotels.com blijkt dat het goedkoopste kopje koffie geserveerd wordt in Bogotá, Colombia, waar gasten slechts € 1,38 betalen .
single reizen
By Monique ·
20 september 2021

Single reizen: van zonvakantie tot wintersport

Zoek je nog een leuke groepsreis met singles? Tegenwoordig heb je als single een ruime keus op reisgebied. Single reizen heb je in alle soorten en maten, naar bestemmingen over heel de wereld en voor alle leeftijdscategorieën.
wagenziekte voorkomen
By Monique ·
8 oktober 2021

Zo voorkom je reisziekte

Heb je jonge kids onder de vier, dan mag je nog lekker buiten het echte hoogseizoen op vakantie. Maar die vervelende reisziekte.. Vier tips om die te voorkomen!
Zwarte zaterdag
By Margret ·
6 augustus 2021

Met stress op vakantie

Uit onderzoek blijkt dat 3 van de 4 mensen met stress aan hun vakantie beginnen.
fiets niet te stelen
By Monique ·
8 september 2021

De fiets die echt niet te stelen is

Ben je dol op fietsen, ook wanneer je op vakantie bent maar neem je hem liever niet mee omdat je bang bent dat hij wordt gestolen? Dan is deze uitvinding je op het lijf geschreven: de fiets die écht niet te stelen is!
10 items in backpack
By Monique ·
12 oktober 2021

10 onmisbare items in je backpack

Sta je op het punt een avontuurlijke backpack vakantie te gaan maken? Dan is een goed ingepakte rugzak natuurlijk een must! Met tips van ervaren reizigers hebben we dan ook een lijstje voor je samengesteld met de 10 onmisbare items

Gratis Nieuwsbrief Aanvragen

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!