inpakken sekstoys op reis

Welke toys neem jij mee op reis?

Op reis vertrekken is een heerlijk gevoel. Even weg van alle stress en op weg naar een welverdiende vakantie! Nu alleen nog even je koffers inpakken, het laatste stressvolle karweitje. Welke kleren neem je mee, wat mag je zeker niet vergeten en dan misschien nog wel de belangrijkste vraag: welke seksspeeltjes ‘smokkel’ je in je koffer mee? Deze kun je nog voordat je vertrekt aanschaffen op bijvoorbeeld Easytoys.nl.

Seksspeeltjes op reis: onmisbaar

Je hoeft je niet te schamen. Als je op vakantie gaat voor langer dan een paar dagen zou je gek zijn geen seksspeeltjes mee te nemen naar je bestemming. Een beetje extra ontspanning op reis kan altijd toch? De vraag is natuurlijk wat neem je allemaal mee in de bagage zonder het risico te lopen een gek figuur te slaan aan de incheckbalie van je vlucht? Of je nu een man of een vrouw bent: een beetje lustopwekkende massageolie/glijmiddel is altijd een goed idee. Voor mannen is een fleshlight een optie: makkelijk verplaatsbaar en in de koffer te krijgen. Voor vrouwen zijn de opties natuurlijk uitgebreider maar is de favoriet uiteraard de vibrator. Vibrators kan je tegenwoordig in alle maten en vormen krijgen en zijn dan ook ideaal om nog vlug even de koffer in te smijten.

sekstoys op reis

Let op! Enkele richtlijnen

Wat voor vibrator je ook meeneemt, het is best even op te letten bij het inpakken om gekke situaties te vermijden. Geen zin in een vibrerende koffer op een gênant moment? Verwijder voor de zekerheid alle batterijen uit de seksspeeltjes. Daarnaast denk je ook best even aan hygiëne: stop je speeltjes liefst in een aparte, afsluitbare zak. Let ook op met het eerder vermelde glijmiddel of de massageolie. Vloeistoffen op vluchten zijn beperkt: zoek dus goed op hoeveel je eigenlijk mee mag nemen. Ten slotte loont het ook altijd even de exacte wetgeving van je bestemming op te zoeken. Hoe ongelofelijk het ook lijkt er zijn nog altijd heel wat landen waar seksspeeltjes verboden zijn. En dat zijn niet altijd de landen die je zou verwachten.

 

Monique

Eigenaar van Singlessite en Single2Travel | Ondernemer in hart en nieren | Kookt graag Italiaans voor familie en vrienden | Reist het liefst zo vaak mogelijk

Delen

Share on facebook
Share on twitter

Gratis Nieuwsbrief Aanvragen

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

Zwarte zaterdag
By Margret ·
6 augustus 2021

Met stress op vakantie

Uit onderzoek blijkt dat 3 van de 4 mensen met stress aan hun vakantie beginnen.
ziek op vakantie
By Margret ·
5 september 2021

Altijd ziek op vakantie: 5 oorzaken en oplossingen

Het hele jaar door heb je zelden of nooit ergens last van en zodra je vakantie aanbreekt heb je last van een verkoudheid, een hevige migraineaanval of nog erger. Je bent ziek. Klinkt dat bekend in je oren?
vakantiefoto
By Margret ·
30 augustus 2021

Zonder foto's is een vakantie niet compleet voor Nederlanders

Twee derde van de Nederlanders kan niet zonder foto’s als aandenken aan de vakantie en vindt het belangrijk om vakantiefoto's te maken. Foto's houden het gevoel aan die vakantie levend.
single reizen
By Monique ·
20 september 2021

Single reizen: van zonvakantie tot wintersport

Zoek je nog een leuke groepsreis met singles? Tegenwoordig heb je als single een ruime keus op reisgebied. Single reizen heb je in alle soorten en maten, naar bestemmingen over heel de wereld en voor alle leeftijdscategorieën.
lastminute zomervakantie singles
By Monique ·
27 augustus 2021

Geniet van je verlof met volle teugen

Zonnige stranden, kleine idyllische dorpjes, mooie uitzichten en welverdiende rust. Je bent op vakantie. Maar laat het werk jou ook met rus?t Enkele tips om tijdens deze kostbare weken alleen daaraan te denken of daarmee bezig te zijn, wat jij zelf bedacht hebt.
fiets niet te stelen
By Monique ·
8 september 2021

De fiets die echt niet te stelen is

Ben je dol op fietsen, ook wanneer je op vakantie bent maar neem je hem liever niet mee omdat je bang bent dat hij wordt gestolen? Dan is deze uitvinding je op het lijf geschreven: de fiets die écht niet te stelen is!

Gratis Nieuwsbrief Aanvragen

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!