Tasmanie reizen

Wereldse uithoek: Tasmanië

Veel toeristen slaan Tasmanië over wanneer ze afreizen naar “Down Under” terwijl er juist veel te zien en te doen is. In Tasmanië ontdek je de steden Hobart en Launceton die omsloten zijn met natuurgebieden, spot je de Tasmaanse Duivel, geniet je van de zon op Wineglass Bay en Bay of Fires, wandel je over de Overland Track en ga je via de Heritage Highway even terug in de tijd. Dus.. wil jij een wel hele bijzonder rondreis maken naar Australië? Vergeet dan Tasmanie dan niet!

Zuivere lucht

Vrijwel nergens ter wereld is de lucht zuiverder dan in Tasmanië. Deze eilandstaat ten zuidoosten van Australië staat bekend om haar wilde en ongerepte natuur wat het een van de meest schilderachtige eilanden van de wereld maakt.

Single maar niet alleen op reis?

We kunnen ons voorstellen dat niet iedereen staat te trappelen om met de rugzak af te reizen naar de andere kant van de wereld. Wanneer je single bent (of solo reist) dan is kan het prettig zijn wanneer je kunt aansluiten bij reizigers met dezelfde reiswensen en interesses als jij.  We hebben een bijzonder mooie en goed georganiseerd groepsreis naar het wonderschone Australië en Tasmanië voor je gevonden!

Reis naar Tasmanië

Deze fantastische reis met veelzijdige natuur en bijzondere cultuur van de Aboriginals, start in Sydney. Je hebt hier ruim de tijd om bezienswaardigheden te bezoeken zoals het Opera House, de Harbour Bridge en de Royal Botanic Gardens. Vanuit Sydney vliegen we naar het prachtige eiland Tasmanië waar we 3 nachten verblijven. Vanuit Melbourne volgen we de Great Ocean Road en zien we o.a. de Twelve Apostles. Via Adelaide rijden we via wijngaarden en kleine dorpjes, noordwaarts de droge outback in. Vanuit Alice Springs vliegen we via Darwin naar Cairns, de belangrijkste uitvalbasis voor de noordelijke eilanden van het Great Barrier Reef. Behalve snorkelen en duiken, kun je ook aan land leuke excursies maken.

Meer info, reisdata en boeken kan hier.

Monique

Eigenaar van Singlessite en Single2Travel | Ondernemer in hart en nieren | Kookt graag Italiaans voor familie en vrienden | Reist het liefst zo vaak mogelijk

Delen

Gratis Nieuwsbrief Aanvragen

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

Gratis Nieuwsbrief Aanvragen

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!