WigWam Travel

Wigwam.travel pakt het net wat anders aan op de reismarkt

Verandering in zicht als aan deze nieuwe reisaanbieder ligt. Wigwam.travel is nu online en gaat het volgens eigen zeggen net even anders aanpakken.

Combineren van het beste aanbod

,,Metropool, stad, zonbestemming of verre reis: wie hier boekt is verzekerd van een super hotel en fijne vluchttijden. Het aanbod reikt van Bangkok tot Zakynthos en Madrid. Wigwam stelt pakketten samen uit het aanbod van alle airlines en hotels en heeft een strenge selectie op het gebied van locatie, sfeer en uitstraling. Slapen gebeurt daardoor altijd op een centrale, hippe en kwalitatieve plek, vluchttijden en airlines kiezen reizigers zelf uit de beste opties voor heen en terug. Zo biedt Wigwam de kwaliteit van een luxe touroperator, maar dan met een heel wat leuker prijskaartje”, stellen de initiatiefnemers.

Elke dag nieuwe reizen

Bij Wigwam staan elke dag weer nieuwe reizen online. Bob Stolk, initiatiefnemer van Wigwam, heeft vertrouwen in zijn nieuwe reisorganisatie: “De meeste aanbieders van pakketreizen focussen vooral op de prijs – zo goedkoop mogelijk – en dat gaat meestal ten koste van de kwaliteit van het hotel. Dat is het gat waar wij met Wigwam inspringen: onze hotels zijn zorgvuldig en handmatig gekozen. Ze hebben altijd een mooi design, zijn centraal gelegen, de beoordelingen zijn goed en de service is van hoge kwaliteit. En dat hoeft helemaal niet duur te zijn, want met een aanbod van twee tot en met vijf sterren hebben we reizen in alle prijsklassen. We bieden veel stedentrips en zonvakanties in Europa aan, maar er zijn ook reizen naar Bali, New York en Mexico te boeken. En we blijven ons aanbod uitbreiden.”

Over Wigwam.travel

De mannen achter Wigwam.travel zijn Bob Stolk en Jens Steenhuis, dezelfde jonge ondernemers die eerder de ticketsite PaperFlies.com opzetten.

Monique

Eigenaar van Singlessite en Single2Travel | Ondernemer in hart en nieren | Kookt graag Italiaans voor familie en vrienden | Reist het liefst zo vaak mogelijk

Delen

Share on facebook
Share on twitter

Gratis Nieuwsbrief Aanvragen

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

wagenziekte voorkomen
By Monique ·
8 oktober 2021

Zo voorkom je reisziekte

Heb je jonge kids onder de vier, dan mag je nog lekker buiten het echte hoogseizoen op vakantie. Maar die vervelende reisziekte.. Vier tips om die te voorkomen!
By Margret ·
10 augustus 2021

Doe nog maar een rondje

Een nieuwe site genaamd Fietsrondjes.nl is een hulpmiddel om nieuwe rondjes te gaan ontdekken. Misschien iets om samen te ondernemen met je nieuwe date?
koffie colombia
By Monique ·
2 oktober 2021

Goedkoopste kopje koffie drink je in Colombia

Waar je ook op vakantie bent op onze aardbol, overal kan je wel een kopje koffie bestellen. Maar waar betaal je nou het minst? Uit de Club Sandwich Index van Hotels.com blijkt dat het goedkoopste kopje koffie geserveerd wordt in Bogotá, Colombia, waar gasten slechts € 1,38 betalen .
single reizen
By Monique ·
20 september 2021

Single reizen: van zonvakantie tot wintersport

Zoek je nog een leuke groepsreis met singles? Tegenwoordig heb je als single een ruime keus op reisgebied. Single reizen heb je in alle soorten en maten, naar bestemmingen over heel de wereld en voor alle leeftijdscategorieën.
man inpakken vakantie
By Margret ·
27 juli 2021

Reizende man mag meer onderbroeken inpakken

Dat vrouwen teveel kleren meenemen op vakantie en te veel ballast, dat is ondertussen wel bekend. Dat mannen foute kleding meenemen dat lezen we ook met regelmaat. Maar dat mannen te weinig onderbroeken inpakken, dat vind ik toch een openbaring.
lastminute zomervakantie singles
By Monique ·
27 augustus 2021

Geniet van je verlof met volle teugen

Zonnige stranden, kleine idyllische dorpjes, mooie uitzichten en welverdiende rust. Je bent op vakantie. Maar laat het werk jou ook met rus?t Enkele tips om tijdens deze kostbare weken alleen daaraan te denken of daarmee bezig te zijn, wat jij zelf bedacht hebt.

Gratis Nieuwsbrief Aanvragen

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!