tips singles zomervakantie

Wil je een relatie? Ga op vakantie

“Alle leuke mannen (of vrouwen) zijn op!”. Dit is met stip één van de meest geuite verzuchting in onze coachingspraktijk zo valt te lezen op de website van Singlecoaching. Als je als single niet dol bent op online daten en videobellen, is het zeker in deze Corona-tijd heel moeilijk om iemand tegen te komen. Je vriendenkring of je werk brengt weinig nieuwe gezichten en verdere sociale activiteiten zijn nog heel beperkt. Maar… we mogen en kunnen weer met vakantie! Dat biedt veel nieuwe mogelijkheden en kansen!

Waar hangt die leuke single man of vrouw momenteel uit?

Kijken we naar de statistieken, dan blijkt een redelijk groot percentage elkaar tegenwoordig online te ontmoeten. Zeker nu alle sociale activiteiten op een laag pitje staan. Tegelijkertijd blijken heel veel singles hun partner nog steeds via de meer “geëigende” methodes te vinden: nog steeds op het werk of via-via. Maar een andere ontmoetingsplek die normaliter in de top 5 staat is… op vakantie! En laat dat sinds kort weer mogelijk zijn. Tijd dus om plannen te maken en van deze wetenschap gebruik te maken!

Wat doe jij op vakantie?

Het is niet altijd gemakkelijk om als single leuk op vakantie te gaan. Je beste vriend gaat altijd met z’n partner. En je beste vriendin is een schat van een mens, maar als jullie meer dan een paar dagen samen zijn, lopen de irritaties hoog op. Dus dan maar een jaartje overslaan? Of probeer je maar – zoals elk jaar – weer met je zus, haar partner en de kinderen mee naar dat leuke huisje diep in de bossen van de Ardennen te gaan. Of wil je beste vriend buiten de vakantieperiode nog wel een weekje hiken op de stille hoogvlakten van Schotland. Misschien best leuk allemaal, maar niet de beste manier om iemand tegen te komen. Dus wil je een relatie, maak dan zeker nu van je vakantie gebruik om iemand te ontmoeten.

Voordat we kijken waar de beste kansen liggen, gaan we eerst eens kijken waarom het vinden van die partner op vakantie zoveel gemakkelijker gaat dan in je dagelijkse leven.

Bron: Singlecoaching

Monique

Eigenaar van Singlessite en Single2Travel | Ondernemer in hart en nieren | Kookt graag Italiaans voor familie en vrienden | Reist het liefst zo vaak mogelijk

Delen

Gratis Nieuwsbrief Aanvragen

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

Gratis Nieuwsbrief Aanvragen

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!