reporter tanzania

Wil jij als reiskrantreporter naar Tanzania

Wie wil er voor ons op pad in het prachtige Tanzania? Voor een nieuwe Reiskrantreporter-actie zijn we op zoek naar twee reporters die staan te trappelen om op avontuur te gaan!

De winnaar gaat met partner in crime een week lang genieten van spannende safari-activiteiten in onder andere het wereldberoemde Serengeti National Park en zal zich vergapen aan adembenemende uitzichten.

Verder wordt er kennis gemaakt met diverse stammen en breng je een bezoek aan in ieder geval ’het achtste wereldwonder’; de Ngorongoro Crater, het Tarangire National Park en Lake Manyara. Het wordt een trip om nooit te vergeten…

Meedingen naar deze geweldige prijs? Ga naar www.reiskrantreporter.nl en lees wat er van je wordt verwacht…

Handig om te weten:

* Vertrekdatum: 12-1-2014 – Einddatum: 19-1-2015

* Hint: geef bruikbare tips en plaats mooie foto’s.

* Er zal een professionele reisverslaggever met u meereizen, maar je schrijft je eigen verslag! Dat wordt deels gepubliceerd in de Reiskrant en volledig op Reiskrant.nl. Meer voorwaarden vind je op reiskrantreporter.nl.

Meedoen kan tot en met 28 december. In week 2 wordt de winnaar bekend gemaakt. Hij of zij gaat voor ons op pad in Tanzania. De nummers 2 en 3 worden beloond met een KLM Travel Voucher van €200 en €100.

Deze actie wordt mede mogelijk gemaakt door KLM en ORYX Private Tours Africa.

Lisa

Werkt sinds 2011 bij Singlessite en Single2Travel | Kookt graag gerechten uit de Italiaanse, Thaise of Balkan-keuken | Muziekliefhebber | Netflix tot in de late uurtjes

Delen

Share on facebook
Share on twitter

Gratis Nieuwsbrief Aanvragen

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

10 items in backpack
By Monique ·
12 oktober 2021

10 onmisbare items in je backpack

Sta je op het punt een avontuurlijke backpack vakantie te gaan maken? Dan is een goed ingepakte rugzak natuurlijk een must! Met tips van ervaren reizigers hebben we dan ook een lijstje voor je samengesteld met de 10 onmisbare items
tips fotos vakantie
By Margret ·
1 oktober 2021

Speel met de zon voor de leukste zomerfoto’s

Ongelukkige schaduwen, fletse kleuren, donkere vlakken of juist te veel licht… Het kan soms nog behoorlijk lastig zijn om op zonnige dagen te fotograferen. En dat terwijl je juist in de zomer ontzettend leuke foto’s kunt maken.
wagenziekte voorkomen
By Monique ·
8 oktober 2021

Zo voorkom je reisziekte

Heb je jonge kids onder de vier, dan mag je nog lekker buiten het echte hoogseizoen op vakantie. Maar die vervelende reisziekte.. Vier tips om die te voorkomen!
italie reizen culinair
By Monique ·
17 augustus 2021

Voordelig souvenirs kopen op vakantie doe je zo!

Eenmaal aangekomen op je vakantiebestemming kom je doorgaans een flink aanbod souvenirs tegen die de moeite waard zijn om mee naar huis te nemen. Op een markt, aan het strand of op straat, het loont in vele landen de moeite om niet de volle mep te betalen en dus is het afdingen geblazen. Maar hoe doe je dat?
By Margret ·
10 augustus 2021

Doe nog maar een rondje

Een nieuwe site genaamd Fietsrondjes.nl is een hulpmiddel om nieuwe rondjes te gaan ontdekken. Misschien iets om samen te ondernemen met je nieuwe date?
ziek op vakantie
By Margret ·
5 september 2021

Altijd ziek op vakantie: 5 oorzaken en oplossingen

Het hele jaar door heb je zelden of nooit ergens last van en zodra je vakantie aanbreekt heb je last van een verkoudheid, een hevige migraineaanval of nog erger. Je bent ziek. Klinkt dat bekend in je oren?

Gratis Nieuwsbrief Aanvragen

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!