Wimdu faciliteert Social Travel

Social traveling is de nieuwe trend in de reisindustrie, waarbij je in een huis of appartement van een local kunt verblijven. Couchsurfen is niet voor iedereen weggelegd. Daartegenover is het overnachten in een hotel ook niet altijd even een succes. Als je altijd hebt afgevraagd hoe het is om als een local te verblijven op je favoriete vakantiebestemming, dan is social travel een goede manier om dat te proberen. Social travel sites zoals www.wimdu.nl bieden hiervoor een uitkomst.

In plaats van in een duur hotel overnachten, slaap je in een appartement van een lokale bewoner. Dit is daarom een unieke reiservaring. Social travel biedt ook een oplossing voor bijvoorbeeld gezinnen met kinderen die op vakantie wil gaan. In een appartement verblijven is niet alleen goedkoper maar ook praktischer. Expats kunnen bijvoorbeeld verschillende woonlocaties uitproberen voordat ze besluiten ergens permanent te vestigen.

Unieke reiservaringen

Als reiziger heb je naast een unieke en voordelige overnachtingsplek, ook een local die je tips kunt geven over waar je het lekkerst kunt eten en welke plekken je moet bezichtigen. Je gastheer of gastvrouw kun je dan veel informatie verschaffen. Die weten immers wat leuks is om te doen!

Wimdu vormt een belangrijke schakel tussen de reiziger en een particuliere verhuurder. “Wij zijn geen gewone boekingswebsite. Wij bieden je een nieuwe manier van reizen aan. Je boekt via ons geen kamers in hotels of hostels, maar je kunt kiezen uit gemeubileerde kamers en appartementencomplexen over de hele wereld. Dit betekent dat je ook voor kunt kiezen om in een niet al te toeristische gebied hoeft te verblijven, maar kunt overnachten op plekken waar ‘normale’ mensen wonen”, aldus een woordvoorder van Wimdu.

Wil je overnachten in een leuke loft in een hippe wijk van Madrid, of slapen in een romantisch appartement in Wenen? Neem dan een kijkje op de website van Wimdu.

Delen

Gratis Nieuwsbrief Aanvragen

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

3 leuke bestemmingen op rijafstand voor een mooie fietsvakantie
By Scott ยท
29 september 2023

3 leuke bestemmingen op rijafstand voor een mooie fietsvakantie

Gratis Nieuwsbrief Aanvragen

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!