Win een gratis singleweekend naar de Ardennen

Reageer & Win een gratis Weekendfever t.w.v. 279,-!  Dit is inclusief 2 overnachtingen, alle drankjes, ook sterke dranken en cocktails, 2 maal ontbijt, lunch, hapjes, BBQ, bedlinnen en handdoeken. 
 
Chateau de Blier in de Belgische Ardennen is van 24 t/m 26 september helemaal voor de weekendfevers. Je wordt feestelijk ontvangen met een welkomstcocktail! Het woongedeelte van het kasteel wordt omgebouwd tot disco, compleet met lampen en glitterbollen, waar de dj met de beste hits van toen en nu zal zorgen voor een onvergetelijke fever.

De kok zorgt dit singleweekend voor culinaire hapjes, uitgebreid ontbijt en een heerlijke BBQ. De hosts zorgen voor lekkere drankjes, gezelligheid en alles wat nodig is voor een geslaagde fever! Natuurlijk mag je zelf ook een biertje tappen, drankjes mixen of een vleesje draaien op de BBQ. Ga je actief mee op kanoadventure & adventurewalk, of blijf je liever hangen in de banken van het kasteel? Dit Weekend mag alles en moet niets!

Singlessite.nl geeft 2 van deze fantastische weekenden weg! Lees snel verder..

Delen

Share on facebook
Share on twitter

Gratis Nieuwsbrief Aanvragen

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

luxe hotels met kinderen
By Margret ·
23 juli 2021

Kamperen zorgt voor fijne vakantie herinneringen

Het zijn bij jou ook vast de simpele kampeervakanties met je ouders waaraan je met plezier terugdenkt. Voor kinderen hoef je namelijk geen dure en luxe reisjes te regelen naar een ver oord, om je kinderen fijne herinneringen aan vakanties te bezorgen.
man inpakken vakantie
By Margret ·
27 juli 2021

Reizende man mag meer onderbroeken inpakken

Dat vrouwen teveel kleren meenemen op vakantie en te veel ballast, dat is ondertussen wel bekend. Dat mannen foute kleding meenemen dat lezen we ook met regelmaat. Maar dat mannen te weinig onderbroeken inpakken, dat vind ik toch een openbaring.
koffie colombia
By Monique ·
2 oktober 2021

Goedkoopste kopje koffie drink je in Colombia

Waar je ook op vakantie bent op onze aardbol, overal kan je wel een kopje koffie bestellen. Maar waar betaal je nou het minst? Uit de Club Sandwich Index van Hotels.com blijkt dat het goedkoopste kopje koffie geserveerd wordt in Bogotá, Colombia, waar gasten slechts € 1,38 betalen .
vakantiefoto
By Margret ·
30 augustus 2021

Zonder foto's is een vakantie niet compleet voor Nederlanders

Twee derde van de Nederlanders kan niet zonder foto’s als aandenken aan de vakantie en vindt het belangrijk om vakantiefoto's te maken. Foto's houden het gevoel aan die vakantie levend.
tips reisgenoot vinden
By Monique ·
13 september 2021

Tips voor singles op zoek naar een reisgenoot

Ben je single en zoek je een gezellig reismaatje voor die mooie rondreis of speciale vakantie? Dat lijkt eenvoudig maar helaas ontstaan er nog al eens ruzies tijdens zo’n vakantie. Een goede voorbereiding is het halve werk.
By Margret ·
10 augustus 2021

Doe nog maar een rondje

Een nieuwe site genaamd Fietsrondjes.nl is een hulpmiddel om nieuwe rondjes te gaan ontdekken. Misschien iets om samen te ondernemen met je nieuwe date?

Gratis Nieuwsbrief Aanvragen

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!