Winnares Malediven-tester bekend

De 28-jarige Carlijn Gerritsen uit Haarlem is de gelukkige winnares van de Malediven-Tester. Zij mag in januari een week lang gratis de nieuwe vijfsterren ROBINSON Club Maldives gaan testen. De IBM consultant won met een straatlengte voorsprong van de andere vier kandidaten.

Levensgenieter Carlijn gaat uitgebreid de sport- en welnessfaciliteiten en culinaire lekkernijen uitproberen en natuurlijk genieten van de prachtige natuur op het schitterende privé eiland met onaangetast koraalrif. De winnares blogt en schrijft een verslag van haar avontuur op de website van Clubrobinson.nl. In totaal brachten 4.000 mensen hun stem uit op de vijf overgebleven kandidaten.

Carlijn omschreef zichzelf in de selectieronde als de ideale kandidaat: voor haar werk reist ze regelmatig de hele wereld over. Ze heeft in veel hotels overnacht en is hierdoor goed in staat om de kwaliteit van Club ROBINSON Maldives op waarde te schatten. Kortom: een ideale ROBINSON ambassadeur.

Finale
Ter promotie van de nieuwe Club op de Malediven organiseerde ROBINSON, specialist in georganiseerde exclusieve clubvakanties, een opvallende actie waarbij in heel Nederland een ‘tester’ werd gezocht die een week lang de nieuwe vijfsterren Club wil testen. Er kwamen duizenden aanmeldingen binnen. Eind december vond in Spa Zuiver/ Sportcentrum Amstelpark de finale van de Malediven-Tester plaats, waarbij tien kandidaten onder leiding van drievoudig Europees Kampioen Boksen Arnold Vanderlyde streden voor een plaats bij de laatste vijf. Het profiel van de vijf overgebleven kandidaten werd geplaatst op de website Clubrobinson.nl, waar iedereen een stem kon uitbrengen op zijn favoriete kandidaat.

Delen

Share on facebook
Share on twitter

Gratis Nieuwsbrief Aanvragen

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

italie reizen culinair
By Monique ·
17 augustus 2021

Voordelig souvenirs kopen op vakantie doe je zo!

Eenmaal aangekomen op je vakantiebestemming kom je doorgaans een flink aanbod souvenirs tegen die de moeite waard zijn om mee naar huis te nemen. Op een markt, aan het strand of op straat, het loont in vele landen de moeite om niet de volle mep te betalen en dus is het afdingen geblazen. Maar hoe doe je dat?
fiets niet te stelen
By Monique ·
8 september 2021

De fiets die echt niet te stelen is

Ben je dol op fietsen, ook wanneer je op vakantie bent maar neem je hem liever niet mee omdat je bang bent dat hij wordt gestolen? Dan is deze uitvinding je op het lijf geschreven: de fiets die écht niet te stelen is!
single reizen
By Monique ·
20 september 2021

Single reizen: van zonvakantie tot wintersport

Zoek je nog een leuke groepsreis met singles? Tegenwoordig heb je als single een ruime keus op reisgebied. Single reizen heb je in alle soorten en maten, naar bestemmingen over heel de wereld en voor alle leeftijdscategorieën.
tips reisgenoot vinden
By Monique ·
13 september 2021

Tips voor singles op zoek naar een reisgenoot

Ben je single en zoek je een gezellig reismaatje voor die mooie rondreis of speciale vakantie? Dat lijkt eenvoudig maar helaas ontstaan er nog al eens ruzies tijdens zo’n vakantie. Een goede voorbereiding is het halve werk.
aantrekkelijk op vakantie
By Monique ·
3 september 2021

Single emigreert voor vakantieliefde

Maar liefst 70 procent van alle singles zou naar het buitenland emigreren voor een vakantieliefde die wel eens de ware zou kunnen zijn. Dit blijkt uit een onderzoek van online reismagazine Single2Travel dat 350 singles ondervroeg over vakantieliefdes.
man inpakken vakantie
By Margret ·
27 juli 2021

Reizende man mag meer onderbroeken inpakken

Dat vrouwen teveel kleren meenemen op vakantie en te veel ballast, dat is ondertussen wel bekend. Dat mannen foute kleding meenemen dat lezen we ook met regelmaat. Maar dat mannen te weinig onderbroeken inpakken, dat vind ik toch een openbaring.

Gratis Nieuwsbrief Aanvragen

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!