winter vakantie thuis tips

Winters genieten voor singles

Nu de decembermaand steeds dichterbij komt krabben heel wat singles zich nog eens achter de oren. Wat te doen met de feestdagen!? Gelukkig hoéf je niet bij dat verplichte kerstdiner aan te schuiven en je het vijfde wiel aan de wagen voelen bij de zoveelste kerstborrel is helemaal niet nodig!

De leukste winterse singlereizen

Rondom de kerstperiode zijn er echt ontzettend veel leuke singlereizen te vinden. Ja, ook voor jou! Als je van lekker veel mensen, en gezellige drukte houdt, maar ook als je van het type ‘klein maar fijn’ bent zijn er pareltjes van singlevakanties te vinden. Kijk maar eens op deze speciale singles feestdagen pagina!

Winterport liefhebbers

Zit jij je al te verkneukelen over het feit dat er al een berg sneeuw gevallen is in de Alpen en kan je niet wachten om je ski’s of snowboard te laten waxen? Ook dan hebben we de lekkerste singlereizen voor je verzameld op deze speciale wintersport-pagina. Maar ook op de agenda komen er telkens nieuwe wintersportreizen voor singles bij. En wil je op de valreep een lastinute vakantie boeken? Dan moet je even bij de lastminute singlereizen van Single2Travel.nl kijken.

Inspiratie

Nog geen idee wat je wilt doen rondom de feestdagen? De gidsen van Singlessite.nl staan boordevol inspiratie. Je vindt er namelijk allemaal interessante websites voor singles die willen daten, uitgaan of reizen. Voor singles mét kinderen maar ook voor singles zonder kroost. En of je nu een single van 30 of 50+ bent; in de gidsen vindt iedere single wel een organisatie die bij zijn of haar levensfase past. Have some fun in december!

Monique

Eigenaar van Singlessite en Single2Travel | Ondernemer in hart en nieren | Kookt graag Italiaans voor familie en vrienden | Reist het liefst zo vaak mogelijk

Delen

Gratis Nieuwsbrief Aanvragen

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

Gratis Nieuwsbrief Aanvragen

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!