wintersport singles

Wintersport is dé singlevakantie van het jaar

Singles en alleengaanden zoeken massaal naar de leukste, lekkerste en mooiste wintersportvakanties van dit winterseizoen! Gezellig samen op reis, dikke sneeuwpret, elkaar beter leren kennen op de latten of snowboard, knus in de skilift en laten we heerlijk eten, een behaaglijk haardvuur en de reuze gezellige après ski niet vergeten. Wintersport is dé vakantie van het jaar voor singles en alleengaanden. 

Dé mooiste wintersport vakanties voor singles

Natuurlijk gaat jouw hartje ook sneller kloppen bij de gedachte aan die heerlijke wintersportvakantie! Nu nog even de juiste reis uitkiezen. Want de sfeer wordt gemaakt door een leuke groep met singles net als jij. Kiezen was nog nooit zo makkelijk want wij hebben vast de lekkerste singles wintersport reizen voor het seizoen 2015/2016 voor je op een rij gezet.

singles op wintersport

1) Van 19-26 dec. Kerst wintersportreis met 140 hoger opgeleide singles in Italië.
2) Vertrek 20 december naar het wonderlijke winterparadijs Zweden, beleef de ultieme singlereis en beleef de Scandinavische droom.
3) Ga mee op singlevakantie naar Gerlos! De leukste skisafari, een groot skigebied én een bruisende après ski! Vertrek op 23 jan of 13 feb.
4) Van sfeervolle kerstreizen vol feestelijke extra’s, tot knallende oud&nieuw reizen: Kras biedt keuze uit maar liefst 30 reizen!
5) Op wintersport naar Nauders is skiën van Italië tot Samnaun en Ischgl! Vertrek op 16 en 23 jan, 5 en 12 mrt.

Welke wintersportorganisatie past bij jou?

prijs skipas wintersport

Dat je een fantastische wintersport vakantie gaat beleven hangt af van veel verschillende factoren. Je eigen positieve instelling is misschien wel de belangrijkste succesfactor! Maar ook de samenstelling van je groep, de reisbegeleiding, het skigebied, de accommodatie ter plekke spelen een belangrijke rol. Goed verzorgd op wintersport?

Wij kunnen je onderstaande reisorganisaties van harte aanbevelen!

1) Estivant heeft het grootste aanbod wintersportvakanties met groepen van max. 20 singles in verschillende leeftijdsgroepen.
2) SingleSnow organiseert wintersportreizen voor singles. Verzorgd, ongedwongen & gegarandeerd!
3) Singlereizen.nl biedt een compleet aanbod van de beste wintersport reizen voor singles aan.

skivkantie met singles

Verliefd op wintersport

Bij een vakantieliefde denk je vast aan zon, zee en een romantische zonsondergang aan het strand? Maar wist je dat singles ook sneller verliefd worden tijdens een skivakantie?

50 x tinten grijs?

Heb je nu wel genoeg van dat 50 tinten grijze weer buiten? Stort je dan alvast op een overheerlijke wintersportvakantie! Lekker samen met andere ondernemende, sportieve singles? We geven je alvast 5 redenen om je in de geest van 50 tinten grijs bezig te houden met de wintersport!

Kerstvakantie 1oudergezin

Alleenstaande ouder? Dan kijk je misschien met enige vrees richting de kerstvakantie. Twee weken vrij en dan… Wil je dit jaar iets bijzonders met je kids beleven rondom de kerstdagen? Dan kan een korte vakantie met andere eenoudergezinnen een fijn alternatief zijn.

Monique

Eigenaar van Singlessite en Single2Travel | Ondernemer in hart en nieren | Kookt graag Italiaans voor familie en vrienden | Reist het liefst zo vaak mogelijk

Delen

Gratis Nieuwsbrief Aanvragen

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

Gratis Nieuwsbrief Aanvragen

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!