wintersport singles

Wintersport per trein komt opgang

Nu de eerste sneeuw in de Alpen gevallen is ziet Euro Express Treincharter (EETC), het bedrijf dat zowel de Alpen Expres als De Ski-Trein exploiteert, de winterboekingen aantrekken. De trein van de wintersportboekingen mét de trein komt opgang.

Opleving boekingen

Commercieel Directeur René van der Klink signaleert ook nog een andere trend: “De winterboekingen zijn dit jaar laat op gang gekomen maar sinds de berichten in de media over de sneeuwval in de wintersportgebieden zien we wel een opleving. De consument wordt nu attent gemaakt op zijn wintersportvakantie. Deze wordt ieder jaar later geboekt omdat de huidige consument zich ook niet meer maanden van te voren wenst vast te leggen. Er is voldoende aanbod en men wacht steeds langer af of er nog een buitenkansje of mooie aanbieding voorbij komt.

Voordeelklasse tarief

Dat vraagt ook van ons een andere, meer flexibele opstelling. Met ons Voordeelklasse tarief spelen wij hierop in. Dat tarief blijft net zolang geldig totdat er een bepaald percentage boekingen per trein en per vertrekdatum gemaakt is. Dus deze beschikbaarheid kan per week en periode variëren. Weken die goed lopen zullen eerder duurder worden dan de weken die minder goed lopen.

Betere verkoop voor Kerst dan Krokus

Een ander opvallend verschijnsel is dat de reizen met de Alpen Expres en De Ski-Trein met de Kerst- en Oud en Nieuw periode dit jaar beter verkopen dan de Krokusweken.
Ook de tweede helft van januari wordt erg goed geboekt waarschijnlijk mede vanwege de lage tarieven. Wintersporters die flexibel zijn en op zoek zijn naar een goede prijs slaan dan hun slag.”

Economisch herstel

De verwachting van Van der Klink is dat er komende winter minimaal hetzelfde aantal klanten per Alpen Expres en Ski-Trein naar Oostenrijk en Italië zal afreizen. Zeker nu er voorzichtig economisch herstel wordt aangekondigd zal daar van mee geprofiteerd worden.

Monique

Eigenaar van Singlessite en Single2Travel | Ondernemer in hart en nieren | Kookt graag Italiaans voor familie en vrienden | Reist het liefst zo vaak mogelijk

Delen

Share on facebook
Share on twitter

Gratis Nieuwsbrief Aanvragen

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

Nederland | Airborne fietsvakantie
By Monique ·
11 maart 2022

Overnachten in een mooi hotel

8 daagse vliegvakantie naar Marina Corinthia Beach Resort in st. julians, malta
By Monique ·
13 april 2022

Geniet van de rust tijdens je bezoekje op Malta

Gratis Nieuwsbrief Aanvragen

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!