wintersport winterzon

Wintersport: singles kunnen niet wachten!

De herfst is nog niet eens echt begonnen, wat betreft het weer dan, en wij van Single2Travel zien al dat er volop wordt gezocht naar wintersportvakanties. De sportieve singles van Nederland staan te trappelen van ongeduld om de latten onder te kunnen binnen en lekker van elkaar en de besneeuwde bergen te gaan genieten!

Nog geen wintersportervaring

Heb je als single nog helemaal geen ervaring met wintersportreizen in groepsverband en daarom geen idee wat er zo allemaal op wintersportvakantiegebied te vinden is? Nou dan ben je hier op de juist plek terecht gekomen. Er is een prima aanbod van groepsreizen voor singles in allerlei leeftijden, van beginners tot gevorderden skiërs en naar verschillende wintersportgebieden in Europa. Dichtbij in Duitsland, budgetvriendelijk naar Tsjechië of Slowakije maar er zijn natuurlijk ook heerlijke skivakanties voor singles in Oostenrijk, Frankrijk en Italië te vinden!

Actuele aanbod singlereizen naar de sneeuw

Wil je de komende weken, maanden het actuele aanbod van singlereizen naar de wintersport in de gaten houden zodat je op het allerlaatste moment nog kan besluiten om mee te gaan (wanneer je je vakantiedagen hebt geregeld bijvoorbeeld) dan hou je de reisagenda en de lastminute pagina in de gaten. Let wel op: wintersportvakanties voor singles in een groep zijn ieder jaar weer erg gewild en populair dus als je zeker wilt zijn van een plekje dan doe je er verstandig aan om op tijd te boeken. Wil je eerst nog wat meer oriënteren? Dat kan op de reiswijzer van Single2Travel maar ook op de pagina Groepsreizen Wintersport. Hier vind je de beste aanbieders van Nederland zodat je verzekerd bent van een geweldige wintersportvakantie!

Meer tips over wintersporten met singles? Lees dan ook: 

Singles sneller verliefd tijdens de wintersport en 5 goede redenen om met singles op wintersport te gaan. 

Monique

Eigenaar van Singlessite en Single2Travel | Ondernemer in hart en nieren | Kookt graag Italiaans voor familie en vrienden | Reist het liefst zo vaak mogelijk

Delen

Share on facebook
Share on twitter

Gratis Nieuwsbrief Aanvragen

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

wagenziekte voorkomen
By Monique ·
8 oktober 2021

Zo voorkom je reisziekte

Heb je jonge kids onder de vier, dan mag je nog lekker buiten het echte hoogseizoen op vakantie. Maar die vervelende reisziekte.. Vier tips om die te voorkomen!
ziek op vakantie
By Margret ·
5 september 2021

Altijd ziek op vakantie: 5 oorzaken en oplossingen

Het hele jaar door heb je zelden of nooit ergens last van en zodra je vakantie aanbreekt heb je last van een verkoudheid, een hevige migraineaanval of nog erger. Je bent ziek. Klinkt dat bekend in je oren?
koffie colombia
By Monique ·
2 oktober 2021

Goedkoopste kopje koffie drink je in Colombia

Waar je ook op vakantie bent op onze aardbol, overal kan je wel een kopje koffie bestellen. Maar waar betaal je nou het minst? Uit de Club Sandwich Index van Hotels.com blijkt dat het goedkoopste kopje koffie geserveerd wordt in Bogotá, Colombia, waar gasten slechts € 1,38 betalen .
lastminute zomervakantie singles
By Monique ·
27 augustus 2021

Geniet van je verlof met volle teugen

Zonnige stranden, kleine idyllische dorpjes, mooie uitzichten en welverdiende rust. Je bent op vakantie. Maar laat het werk jou ook met rus?t Enkele tips om tijdens deze kostbare weken alleen daaraan te denken of daarmee bezig te zijn, wat jij zelf bedacht hebt.
vakantie maakt gelukkiger
By Monique ·
28 augustus 2021

Waarom reizen je gelukkig maakt?

Stiekem wisten we natuurlijk al lang dat vakantie goed voor ons is, maar nu is er zelfs wetenschappelijk bewijs voor. Die volgende vakantie kan je dus met een gerust hart boeken, kijk maar!
tips reisgenoot vinden
By Monique ·
13 september 2021

Tips voor singles op zoek naar een reisgenoot

Ben je single en zoek je een gezellig reismaatje voor die mooie rondreis of speciale vakantie? Dat lijkt eenvoudig maar helaas ontstaan er nog al eens ruzies tijdens zo’n vakantie. Een goede voorbereiding is het halve werk.

Gratis Nieuwsbrief Aanvragen

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!