ski gebied

Wintersportvakantie kriebels voor alleenstaanden

Het is pas begin september en nu al krijgen singles serieuze kriebels als de aan de naderende wintersportvakantie met andere alleenstaanden denken. En daar blijft het niet bij. Er wordt al volop gezocht en gekeken naar de vakantiemogelijkheden deze winter.

Wintersport de ideale singlevakantie?

Klopt als een bus. En dat is ook niet zo heel raar. Want een wintersportvakantie met andere alleenstaanden is eigenlijk de ideale singlevakantie. Waarom? Nou…

3 redenen voor een wintersportvakantie met singles

Ten eerste duurt een wintersportvakantie niet te lang en niet te kort. Meestal ga je ongeveer een weekje en dat is een prima periode om met wildvreemden op vakantie te gaan en elkaar wat beter te leren kennen.

Ten tweede ben je de hele dag lekker actief met jezelf en elkaar bezig. Bij een wintersportvakantie met singles ligt de nadruk op het skiën of het boarden en niet op elkaar. Het leren kennen van je medereizigers in de groep gaat spelenderwijs en dat is heel relaxed.

Ten derde heb je buiten het sportieve deel van de wintersportvakantie in de avonden genoeg stof om over te praten met elkaar. Lekker bij een knapperend haardvuur of liever feesten tijdens de après-ski? In beide gevallen gaat het er heel ontspannen aan toe.

Eerste keertje

Deze drie elementen maken een wintersportvakantie met andere singles heel erg verleidelijk en dus populair. Misschien heb jij de smaak al te pakken door voorgaande ervaringen of wordt het voor jou een eerste keertje? Wij weten in ieder geval heel zeker dat je een topvakantie tegemoet zult gaan.

Wil je zeker weten dat je in een goed skigebied zit en met een leuke groep singles gaat wintersporten die van ongeveer jouw leeftijd zijn? Begin dan niet te laat met oriënteren. Check de reiswijzer of de wintersport groepsreizen op Single2Travel.

Monique

Eigenaar van Singlessite en Single2Travel | Ondernemer in hart en nieren | Kookt graag Italiaans voor familie en vrienden | Reist het liefst zo vaak mogelijk

Delen

Share on facebook
Share on twitter

Gratis Nieuwsbrief Aanvragen

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

Gratis Nieuwsbrief Aanvragen

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!