Wintersportvakanties voor singles

Het wintersportseizoen staat weer voor de deur! Samen met de collega’s van Singlessite hebben we daarom een bijzondere wintersport-special voor je klaargezet. Voel jij de kriebels alweer komen? Lekker op de lange latten, lunchen in de zon, en tot in de late uurtjes te après skiën? Niets is leuker om met groep op pad te gaan en te genieten van dat speciale wintersport sfeertje.

 

De leukste single wintersportreizen:

wanneer wat waar door wie

13/29-03 2010

150 personen HBO/WO Frankrijk SnowVibes
6/13-3-2010 Single wintersportreis Frankrijk One2enjoy
20-02-2010 Wintersport groepsreis Zweden noSun
20/25-02 2010 Wintervakantie singles Zwarte Woud Bradly
19/26-12 2009 Skivakantie eenoudergezin Kitzbüheler Alpen Estivant
06/13-03 2010 De Flaine Snowtrip Frankrijk AlpAdventures

26-12-2010

Kerst & nieuwjaarsreis Oostenrijk

One2gethertravel

27-02/7-03 2010 Skien, langlaufen, dansen.. Zwitserland Single Events

  
De beste wintervakanties voor singles
Er zijn talloze reisorganisaties voor singles, maar waar ben je nu aan het juiste adres voor een sportief, ontspannen én gezellig wintersport avontuur?

De beste voor je op een rijtje:
 

SnowVibes Super verzorgd, Italië en Frankrijk

Cirkel Vakanties wintervakanties voor singles en eenoudergezinnen

SNP winterreizen verken de mooiste sneeuwlandschappen..

One2getherTravel biedt veel wintersportfun voor singles!

Kras reizen heeft verschillende singlereizen voor je in de aanbieding

Met Nosun verken je in de arreslee het magische mooie Zweden

Meer fantastische wintersportreizen voor singles tref je aan op de reisagenda!


In Nederland leren skiën?
Liever voorbereid op de latten? Dat heeft zeker z’n voordelen! Je hoeft op de bestemming niet voor dag en dauw uit je warme bed om op tijd in het ski-klasje te verschijnen én je voelt je wat zekerder als je voor het eerst in het liftje stapt. De ideale plaatsen om alvast een beetje te leren skiën vind je gewoon bij jou in de buurt! De volgende ski-centra staan voor je klaar:

Snowplanet in Spaarnwoude
Skidome in Rucphen
Snow World te Zoetermeer
Montana Snowcenter in ValkenswaardIk ga op reis en ik neem mee..
Naast alle vertrouwde reisbenodigdheden heb je voor een ski of sneeuwvakantie toch net even een paar andere dingetjes nodig. Wij hebben de inpaklijst al voor je klaargezet zodat jij alleen nog maar je koffer hoeft vol te laden. Inpaklijst


Do’s en don’ts op wintersport

* Ongeoefend op de piste gaan staan is vragen om problemen. Bouw vooraf je conditie op. Vooral de beenspieren krijgen het zwaar te verduren tijdens het skiën. Ga vooraf zwemmen, fietsen, joggen of ga eerst in Nederland overdekt wat oefenen. Eenmaal op de plaats van bestemming? Start de dag dan met een warming-up van een minuut of vijf en sluit de skidag af met een cooling down van enkele minuten.

* Wie kent ze niet, de horror skiverhalen? Dat je misschien ten val komt en nare botbreuken oploopt is één ding, maar zonder goede reisverzekering ben je helemaal ver van huis! Kijk daarom goed naar de polisvoorwaarden voordat je op reis gaat. Let met name op de vergoedingen met de helikopter vanaf de piste en het vervoer naar huis.

* Après skiën is een van de leukere momenten op de dag. Zorg er wel voor dat je, ondanks het misschien forse alcoholgebruik, niet té laat in je bed rolt. De volgende ochtend met een kater op de piste staan is zeker niet aan te raden en behalve dat, erg ongezellig voor je medereizigers.

* In het winterzonnetje skiën is heerlijk, maar pas op voor sneeuwblindheid. Dit treedt op als de ogen te lang aan door de sneeuw gereflecteerd zonlicht wordt blootgesteld. De UV stralen veroorzaken dan een ontsteking aan het hoornvlies en oogbindvlies. Draag daarom altijd een goede skibril.


* Verliefd worden op die knappe
ski-leraar kan je als vrouw natuurlijk overkomen. Realiseer je wel dat er volgende week weer een verse lading dames op de piste aankomt en jij snel weer verleden tijd bent. Kijk eens wat beter om je heen in het reisgezeldschap. Loopt daar niet een heel leuk exemplaar rond die misschien wel niet de zwarte piste afgaat maar wel mee reist terug naar Nederland?


Meer handige links en reisinfo vind je bij:
Online Magazine Singlessite – Wintersport Special Singlessite
Ligt er wel voldoende sneeuw? Wintersport weer
Alles wat je maar weten wilt over ski-vakanties Wintersport
Tips en recensies over skireizen lees je bij Snowplaza

Delen

Share on facebook
Share on twitter

Gratis Nieuwsbrief Aanvragen

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

Gratis Nieuwsbrief Aanvragen

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!