verliefd op de zee

Word ook verliefd op de wondere onderwaterwereld

Wanneer je eenmaal de onderwaterwereld hebt ontdek, dan ben je op slag verliefd! Misschien niet op je duikmaatje of snorkel-genoten, maar beslist op hetgeen je ziet. Als je je hoofd onder water steekt, dan waan je je in een mega groot aquarium. ‘Nemo vissen’ zwemmen aan je neus voorbij en je hoort alleen maar je eigen ademhaling. Prachtig!

Waar onder water?

Heb je al wel eens gesnorkeld of misschien zelfs wel eens gedoken? Dan weet je als geen ander hoe mooi het is onder water. De onderwaterwereld is een reis op zich, in welk land of op welk continent je je ook bevindt. Iedereen heeft wel eens gehoord van The Great Barrier Reef in Australië, een van de ultieme duikspots en met het grootse koraalrif ter wereld. Maar voor een mooie duik of snorkelexpeditie hoef je niet helemaal naar de andere kant van de wereld gelukkig. Ook iets dichterbij zijn mooie plekjes te vinden.

Top 5 snorkelplekken in Europa

Zelfs al wil je tijdens je zon-zee-strand en watervakantie in Europa blijven kom je qua snorkelen en duiken aan je trekken. Met kristalhelder water ontdek je onder andere pijlstaartroggen, schildpadden, zeeduivels maar ook tonijnvissen en octopussen! Duiken naar scheepswrakken kan ook binnen de grenzen van Europa. De top 5 ultieme onderwater hotspots van Europa zijn: Tenerife, Malta, Zakythos, Zuid Kreta en lheu Vila Franca Campo, Portugal. 

Top 5 onderwater hot spots te wereld

De wereld is groot en zee ook! Er zijn over de hele wereld echt fantastische duik en snorkelspots te vinden waar je je ogen uitkijkt. In tropische wateren waan je je echt in een aquarium en daar hoef je vaak maar een paar stappen de zee in te zetten om de prachtigste vissen te zien. Om je een idee te geven van een paar prachtige hotspots onder water buiten Europa, dit zijn er 5: Egypte, Bonaire, Filipijnen, Thailand en natuurlijk.. Australië!

Samen met singles verliefd worden?

Wil jij ook verliefd worden op de onderwaterwereld? Zet dan die duikbril op je hoofd maak plannen voor een volgende bijzondere vakanties! Met Kras Reizen naar onder andere Curaçao waar je prachtig kunt snorkelen.  en met DiveVibes kan je de schitterende onderwaterwereld van Egypte bekijken tijdens een van de duikreizen. Tot slot geniet je met Fox reizen van al het moois dat de zee te bieden heeft op het schitterende Bali.

Monique

Eigenaar van Singlessite en Single2Travel | Ondernemer in hart en nieren | Kookt graag Italiaans voor familie en vrienden | Reist het liefst zo vaak mogelijk

Delen

Share on facebook
Share on twitter

Gratis Nieuwsbrief Aanvragen

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

By danny@db-online-marketing.nl ·
25 oktober 2022

Zo geniet je meer van je vakantie

Gratis Nieuwsbrief Aanvragen

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!