bali yoga vakantie

Yoga jezelf op een welverdiende singlevakantie

Regelmatig aan yoga doen brengt ontspanning, innerlijke rust en vitaliteit. In onze drukke maatschappij zorgt yoga ervoor dat je veerkrachtig blijft en in evenwicht. Dat gevoel wil je vast en zeker ook ervaren op vakantie! Wist je dat er fantastische wellness & yoga reizen zijn speciaal voor singles?

Yoga ontspant

Wanneer je al eens aan yoga hebt gedaan dan weet je dat je door houdingen en bewegingen met aandacht en op het ritme van de adem uit te voeren, je lichaam en geest helemaal tot rust komen. Wat vast zat kan gaan stromen, de adem wordt regelmatig, het lichaam soepel en krachtig. De gedachten komen langzaam tot rust, de geest wordt stil en helder, het lichaam wakker en vitaal.

Waarom Yoga beoefenen?

Het kan zijn dat je gewoon lekker wil bewegen in een ontspannen omgeving, zonder prestatie-element. Of je voelt je aangetrokken tot de spirituele kant van yoga. Of je kiest voor yoga omdat je last hebt van stress en spanning. Dat kan zich uiten in onder meer rugklachten, overspannenheid, burn-out, slapeloosheid en problemen met de adem. Door het doen van yoga kom je positief in het leven te staan. Pijn en spanning verminderen of lossen op. Na een yogales kan het zijn dat je dat waarmee je binnen kwam, ineens in een ander licht ziet. Alles lijkt lichter en makkelijker.

Yoga op vakantie

In de traditionele Chinese geneeskunde gaat men ervan uit dat de lever ontgift door met blote voeten op bedauwd, enigszins vochtig gras te gaan staan, bij voorkeur bij zonsopgang. Koel maar werkzaam! Ideaal dus om yoga te beoefenen wanneer je op vakantie bent dus! Singlereizen met yoga als thema gaan vaak naar zonovergoten bestemmingen en worden ook wel gecombineerd met zeilen of wellness elementen. Eén ding hebben ze altijd met elkaar gemeen; totale ontspanning in een mooie, aangename omgeving en goed gezelschap.

Yoga & wijn

Voor iedereen die reikhalzend uitkijkt naar zijn of haar welverdiende vakantie met een glaasje wijn en dit wil combineren met ultra relaxte yoga-oefeningen hebben we nog wat interessante houdingen! 😉

Monique

Eigenaar van Singlessite en Single2Travel | Ondernemer in hart en nieren | Kookt graag Italiaans voor familie en vrienden | Reist het liefst zo vaak mogelijk

Delen

Share on facebook
Share on twitter

Gratis Nieuwsbrief Aanvragen

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

koffie colombia
By Monique ·
2 oktober 2021

Goedkoopste kopje koffie drink je in Colombia

Waar je ook op vakantie bent op onze aardbol, overal kan je wel een kopje koffie bestellen. Maar waar betaal je nou het minst? Uit de Club Sandwich Index van Hotels.com blijkt dat het goedkoopste kopje koffie geserveerd wordt in Bogotá, Colombia, waar gasten slechts € 1,38 betalen .
ziek op vakantie
By Margret ·
5 september 2021

Altijd ziek op vakantie: 5 oorzaken en oplossingen

Het hele jaar door heb je zelden of nooit ergens last van en zodra je vakantie aanbreekt heb je last van een verkoudheid, een hevige migraineaanval of nog erger. Je bent ziek. Klinkt dat bekend in je oren?
Zwarte zaterdag
By Margret ·
6 augustus 2021

Met stress op vakantie

Uit onderzoek blijkt dat 3 van de 4 mensen met stress aan hun vakantie beginnen.
single reizen
By Monique ·
20 september 2021

Single reizen: van zonvakantie tot wintersport

Zoek je nog een leuke groepsreis met singles? Tegenwoordig heb je als single een ruime keus op reisgebied. Single reizen heb je in alle soorten en maten, naar bestemmingen over heel de wereld en voor alle leeftijdscategorieën.
aantrekkelijk op vakantie
By Monique ·
3 september 2021

Single emigreert voor vakantieliefde

Maar liefst 70 procent van alle singles zou naar het buitenland emigreren voor een vakantieliefde die wel eens de ware zou kunnen zijn. Dit blijkt uit een onderzoek van online reismagazine Single2Travel dat 350 singles ondervroeg over vakantieliefdes.
wagenziekte voorkomen
By Monique ·
8 oktober 2021

Zo voorkom je reisziekte

Heb je jonge kids onder de vier, dan mag je nog lekker buiten het echte hoogseizoen op vakantie. Maar die vervelende reisziekte.. Vier tips om die te voorkomen!

Gratis Nieuwsbrief Aanvragen

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!