luxe vakantiebestemming

Zeilvakanties voor singles: het ultieme genieten!

Ben jij wel eens op zeilvakantie geweest? Dan herinner jij je vast alle prachtige baaien, heerlijke uren op het water met de wind door je haren, het zonnetje op het dek, het ruisen van de golven en de sensatie van het volkomen ontspannen zijn. Nog nooit gezeild? Dan is dit je kans! Nu je single bent en niemand hebt om rekening mee te houden is een zeilvakantie echt het ultieme cadeau aan jezelf.

Wat maakt zeilvakanties zo speciaal?

Het gevoel van vrijheid, de zon op je gezicht, schitterende zonsondergangen, de diversiteit aan plaatsen die je aandoet en natuurlijk het reisgezelschap maakt een zeilvakantie met singles een geweldige belevenis die iedereen eens zou moeten meemaken. Behalve dat je semi-actief bezig bent op de zeilboot is er ook genoeg tijd om te relaxen, zonnen, zwemmen, heerlijk te eten en te kletsen met je reisgenoten. Natuurlijk ga je ook aan land en kan je daar prachtige excursies maken. Ook zin om je eens lekker te laten verwennen en samen de zeilen te hijsen? Er is een erg aantrekkelijk aanbod van zeilvakanties voor singles!

In binnen of buitenland zeilen?

Zeilvakanties zijn er naar tal van bijzondere bestemmingen. Ver weg of toch liever dichtbij? Je kunt met singles gaan zeilen in ons eigen Nederland. Denk maar aan de Waddeneilanden. Liever een azuurblauwe zee? Dan ga je lekker zeilen in Portugal, Turkije, Griekenland of het Italiaanse Sardinië. Nog verder weg? Dat kan hoor! Want er zijn ook zeilvakanties voor singles in het Caraïbisch gebied. Zie je jezelf al met een cocktail in de hand, je snorkel aan de reling en een vers gegrild visje op de barbecue? Wij ook!

Zeilvakanties speciaal voor singles

Net als bij andere groepsreizen speciaal voor singles geldt ook voor single-zeilvakanties dat je op reis gaat met een groep gelijkgestemden. Leuke, vlotte ondernemende singles van je eigen leeftijd die zin hebben in een leuke tijd samen met anderen. Of je nu veel of geen ervaring hebt met zeilen, er zijn zeilvakanties voor beginners en gevorderden, zeilvakanties waar je niets hoeft te doen behalve jezelf te laten pamperen maar ook zeilvakanties waar je een handje mee kunt helpen als je dat leuk vindt. Heb jij zin in een prachtige vakantie vanaf het water? Pak die bootschoenen dan maar vast uit de kast en kijk snel naar het uitgebreide aanbod zeilvakanties voor singles. Dat wordt genieten!

Monique

Eigenaar van Singlessite en Single2Travel | Ondernemer in hart en nieren | Kookt graag Italiaans voor familie en vrienden | Reist het liefst zo vaak mogelijk

Delen

Gratis Nieuwsbrief Aanvragen

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

Tips voor het inpakken van je koffer voor een actieve singlevakantie
By Scott ·
22 februari 2024

Tips voor het inpakken van je koffer voor een actieve singlevakantie

Ontdek in je eentje de prachtige natuur van Zeeland
By Scott ·
22 februari 2024

Ontdek in je eentje de prachtige natuur van Zeeland

Gratis Nieuwsbrief Aanvragen

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!