vakantiebudget singles

Zo ben je het ideale gezelschap tijdens een singlereis

Het is de angst van menige single; een groepsreis boeken en dan tussen allemaal van die irritante types terecht komen. Te druk, te stil, te actief, te opdringerig, te saai.. ga zo maar door. Maar misschien ben je zelf ook niet echt de makkelijkste. Om er een geweldige vakantie te van te maken doe je er goed aan om de volgende 5 tips in je oren te knopen.

Zo word je de ideale single medereiziger:

  1.  Begin met een open mind aan je reis. Probeer wanneer je voor het eerst kennismaakt met je groep niet meteen een oordeel over iedereen klaar te hebben. Je kent deze mensen tenslotte (nog) niet maar dat gaat de komende dagen, weken vanzelf veranderen.
  2. Stel jezelf bescheiden op en kijk rustig de spreekwoordelijke kat uit de boom. Meteen overal bovenop vliegen wordt over het algemeen niet zo gewaardeerd, dus tel tot 10 voordat je een ‘populaire opmerking’ maakt en observeer.
  3. Wees belangstellend. Nieuwe mensen leren kennen kost doorgaans veel tijd, maar nu je heel wat uurtjes per dag met elkaar optrekt gaat dit veel sneller dan in het normale leven. Neem de tijd voor iedere medereiziger en stel open vragen. Je zult zien dat er een wereld voor je open gaat.
  4. Wees behulpzaam. Is er iemand ziek, heeft er iemand hulp nodig met zijn rugzak of koffer of ben jij de enige die eraan gedacht heeft een kurketrekker mee te nemen? Bied je hulp aan. Behulpzame, sociale mensen liggen goed in de groep en worden zeer zeker gewaardeerd.
  5. Wissel reiservaringen uit. Ben je inmiddels een beetje gewend aan je groep(je) dan is leuk om eerdere reiservaringen uit te wisselen. Niet om me op te scheppen, maar juist om aan te bevelen! Ook naar jouw ervaringen met verschillende reisaanbieders is goed ‘luistervoer’ voor singles. En jij hoort op jouw beurt over prachtige hotspots waar jij nog nooit geweest bent.

Met bovenstaande tips wordt het echt een reuze gezellige vakantie. Weet je nog niet waarheen of met wie? Dan hebben we nog een paar extra reistips!

  1. Op Single2Travel ontdek je heel eenvoudigwelke reisaanbieder voldoet aan jouw reiswensen. Met de reiswijzer vul je in; grote of kleine groep, ver weg of dichtbij, actief of relaxvakantie maar ook luxe of basic. Afhankelijk van jouw keuzes rollen er vanzelf de best passende singlereisorganisaties uit.
  2. Bij de groepsreizen van Single2Travel.nl ontdek je reisaanbieders in alle soorten en maten. Handig opgedeeld per Gids zodat je snel kunt vinden wat je zoekt. Van zonvakanties tot wintersport!

Monique

Eigenaar van Singlessite en Single2Travel | Ondernemer in hart en nieren | Kookt graag Italiaans voor familie en vrienden | Reist het liefst zo vaak mogelijk

Delen

Gratis Nieuwsbrief Aanvragen

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

Gratis Nieuwsbrief Aanvragen

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!