Zo geniet je meer van je vakantie

Je gaat weliswaar op singlesreis, maar dat doe je wel met een idee in je hoofd. Je begint als single, maar hoeft niet perse zo te eindigen. Dan is het wel slim om dit op de juiste manier aan te pakken. Wat je bijvoorbeeld moet doen, is eens kijken wat er allemaal op Beterinbed.nl te krijgen is. Daarmee kan je dan zorgen dat je de leukste vakantie van je leven zal beleven. Er zijn namelijk eindeloos veel mogelijkheden om te benutten.

Op zoek naar een partner

In de ideale situatie hoef je niet je hele vakantie alleen in bed door te brengen. Je vindt bij voorkeur een partner voor een korte of langere tijd. Dat betekent wel ook dat je het slim en veilig aan moet pakken. Dat betekent dat je in ieder geval voor condooms moet zorgen. Je maakt het wat leuker wanneer je voor een glow in the dark condoom zorgt. Daar kan je dan de vakantie-ervaring dus ook nog eens net wat leuker mee maken. Dat is alvast de moeite waard.

Een speeltje voor haar

Wanneer je meer wilt genieten op je vakantie, dan hoeft dat niet perse te betekenen dat een partner daar een rol in moet spelen. Je kan juist ook kijken naar hoe je dat zelf kan doen. Zo kan je bijvoorbeeld een speeltje mee op reis nemen. Wanneer je als vrouw een leuke tijd wilt hebben, dan is misschien het eitje wel de beste optie. Die maakt het ook spannend, want het gebruik daarvan hoef je niet te beperken tot je slaapkamer. Dit kan je ook op andere plekken doen als je durft.

Een speeltje voor hem

Een andere kant van het verhaal is het speeltje voor de man. Ook mannen willen wel wat leuks beleven op hun vakantieadres. Wat is het dan fijn wanneer je daar zelf een beetje invloed op hebt. Dat kan bijvoorbeeld door de pocketpussy mee te nemen. Dit zal niet eens opvallen. Zo kan je op de late avond toch aan je trekken komen. Dit is wel heel fijn, want zo heb je dus niet perse ook een partner nodig om er een fijne tijd van te maken.

Een nieuwe ervaring opdoen

Stel nu dat je wel een partner vindt tijdens je reis. Dan kan je de verschillende zaken ook combineren. Vakantie is namelijk ook wel een goed moment om te experimenteren. Mits jullie daar allebei voor in zijn natuurlijk. Je kan er in ieder geval goed aan doen om de condoom erbij te gebruiken, maar sluit ook de speeltjes niet uit. Het is wel heel fijn om op die manier aan de slag te kunnen gaan. Het maakt de vakantie direct veel leuker en je kan er veel plezier uit halen.

danny@db-online-marketing.nl

Delen

Gratis Nieuwsbrief Aanvragen

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

Gratis Nieuwsbrief Aanvragen

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!