10 mooiste kerstbomen

Zo haal je de kerstverlichting uit de knoop

Dikke kans dat je een dezer dagen die doos met kerstspullen van de zolder of vliering haalt en vol goede moed begint aan het optuigen van je knisperende kerstboom. Totdat je die wirwar aan lampjes ziet… De gruwel van iedereen! Er zijn maar weinig mensen die ze keurig in het doosje bewaren zoals ze er ooit uitkwamen dus het is ieder jaar weer een opgave om ze uit de knoop te halen.

Tips ontwarren kerstverlichting 

Omdat dit natuurlijk heel vaak voorkomt hebben ze bij warenhuisketen Tesco zelfs iemand speciaal in dienst genomen om dit probleem aan te pakken. Anya Mugridge geeft in onderstaand filmpje zes tips die je helpen om die vervelende lichtjes te ontwarren.

Zorg ervoor dat je in de juiste mood bent
“Het heeft geen zin op voorhand al te stressen over het feit dat je een tijdje zoet zal zijn met het ontwarren van de lampjes. Word even wat rustig, zet een kerstmuziekje op en drink een warme kop thee.”

Maak een juiste inschatting van het werkje
“Probeer eerst en vooral het eindpunt te vinden en werk zo je weg terug.”

Zorg voor voldoende ruimte
“Begin op een vlakke ondergrond. Maak de lampjes zoveel los als je kan en verspreid ze zoveel mogelijk. Dat zal je al heel wat helpen in het ontwarren.”

Een handige tip…
“Gebruik een pen of potlood om de knopen te ontwarren zodat je de lichtjes meer gelijkmatig kunt verspreiden.”

Hou alles netjes
“Hou de stukken snoer die je al hebt losgemaakt in rechte stukken zodat al je harde werk niet voor niets is geweest.”

Denk vooruit
“Pak dit jaar de lichtjes netjes in zodat je volgend jaar een halfuur langer in je luie stoel kunt blijven zitten.”

 

Monique

Eigenaar van Singlessite en Single2Travel | Ondernemer in hart en nieren | Kookt graag Italiaans voor familie en vrienden | Reist het liefst zo vaak mogelijk

Delen

Share on facebook
Share on twitter

Gratis Nieuwsbrief Aanvragen

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

streetfood steden
By Monique ·
23 november 2021

In deze 5 steden proef je het lekkerste street food

Elke plek heeft wel een paar lokale specialiteiten die waarschijnlijk de moeite waard zijn om te proberen, maar waar hebben ze nou het allerbeste en lekkerste street food? We geven je 5 tips!
5 best gelezen singlereizen
By Monique ·
3 december 2021

Singlereizen: 5 best gelezen toppers

Singles die op zoek zijn naar een leuke groepsreis met andere singles komen al snel bij Single2Travel uit. Met leuke reistips, lekkere lastminute vakanties en actuele reisberichten vinden ze snel de reisbestemming van hun dromen. Deze 5 worden het best gelezen!
dierentuin europa
By Monique ·
30 november 2021

De leukste 10 dierentuinen van Europa

Ben je dol op exotische en wilde dieren maar heb je niet het budget om heel de wereld rond te reizen om ze in levenden lijve te aanschouwen? Dan is een bezoekje aan een mooie dierentuin een prima alternatief.
singlereis japan
By Monique ·
16 november 2021

Veelzijdige singlereis: Japan

Japan zal je elk moment verbazen, niets is wat het lijkt. Een reis door ‘het land van de rijzende zon’ is een reis vol contrasten, afwisseling en een kennismaking met eigentijdse wereldsteden, oude heiligdommen en een overweldigende natuur.
Praag vakantie
By Monique ·
7 december 2021

Praag beste bestemming in december

Praag is de beste bestemming om in december een bezoekje te brengen. De hoofdstad van Tsjechië wordt gevolgd door Parijs, Berlijn en Oberhausen.
tips auto vakantie check
By Francien ·
12 november 2021

Met de auto op reis: doe de autovakantiecheck

Heb je een leuk weekend geboekt om singles van jouw leeftijd te leren kennen in de Ardennen of ga je binnenkort op wintersport naar het prachtige Oostenrijk of Italië, de kans groot dat je de auto inpakt en vertrekt!

Gratis Nieuwsbrief Aanvragen

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!