inpaktips handbagage

Zo stop je 100 dingen in je handbagage

Veel te veel mee te nemen in een klein koffertje? De Britse actrice Rachel Grant toont in dit filmpje hoe ze er in slaagt om honderd items, waaronder tien jurken, acht topjes, vier broeken en vijf paar schoenen, in een kleine koffer te krijgen. 

De voormalige bondgirl gaat vaak op reis en deelde haar tips aan de Britse krant The Daily Mail. ‘Mensen vragen mij altijd hoe ik zoveel in één koffer krijg, dus heb ik er een filmpje van gemaakt. Het pakken duurde zeven minuten, maar ik heb de video versneld – op het einde had ik zelfs nog plaats in mijn koffer.’

Het Italiaanse koffermerk Biaggi deelde het filmpje op zijn Facebookpagina en van daaruit werd het meer dan een miljoen keer bekeken. Dit zijn de beste tips van Rachel:

– Rol je kleren op, dan nemen ze minder plaats in
– Verdeel je spullen in kleine zakjes, zo nemen ze minder plaats in en hou je je koffer netjes
– Rol je sokken op en steek ze in je schoenen
– Gebruik elastiekjes om je schoenen dicht bij elkaar te houden, zo houden de schoenen ook hun vorm
– Vouw kleren met dezelfde vorm samen op
– Kies kleren in een lichte stof
– Gebruik kleine verpakkingen van je beautyproducten
– Leg de zwaarste items onderaan je koffer

Monique

Eigenaar van Singlessite en Single2Travel | Ondernemer in hart en nieren | Kookt graag Italiaans voor familie en vrienden | Reist het liefst zo vaak mogelijk

Delen

Gratis Nieuwsbrief Aanvragen

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

Gratis Nieuwsbrief Aanvragen

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!