inpaktips handbagage

Zo stop je 100 dingen in je handbagage

Veel te veel mee te nemen in een klein koffertje? De Britse actrice Rachel Grant toont in dit filmpje hoe ze er in slaagt om honderd items, waaronder tien jurken, acht topjes, vier broeken en vijf paar schoenen, in een kleine koffer te krijgen. 

De voormalige bondgirl gaat vaak op reis en deelde haar tips aan de Britse krant The Daily Mail. ‘Mensen vragen mij altijd hoe ik zoveel in één koffer krijg, dus heb ik er een filmpje van gemaakt. Het pakken duurde zeven minuten, maar ik heb de video versneld – op het einde had ik zelfs nog plaats in mijn koffer.’

Het Italiaanse koffermerk Biaggi deelde het filmpje op zijn Facebookpagina en van daaruit werd het meer dan een miljoen keer bekeken. Dit zijn de beste tips van Rachel:

– Rol je kleren op, dan nemen ze minder plaats in
– Verdeel je spullen in kleine zakjes, zo nemen ze minder plaats in en hou je je koffer netjes
– Rol je sokken op en steek ze in je schoenen
– Gebruik elastiekjes om je schoenen dicht bij elkaar te houden, zo houden de schoenen ook hun vorm
– Vouw kleren met dezelfde vorm samen op
– Kies kleren in een lichte stof
– Gebruik kleine verpakkingen van je beautyproducten
– Leg de zwaarste items onderaan je koffer

Monique

Eigenaar van Singlessite en Single2Travel | Ondernemer in hart en nieren | Kookt graag Italiaans voor familie en vrienden | Reist het liefst zo vaak mogelijk

Delen

Share on facebook
Share on twitter

Gratis Nieuwsbrief Aanvragen

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

By Margret ·
10 augustus 2021

Doe nog maar een rondje

Een nieuwe site genaamd Fietsrondjes.nl is een hulpmiddel om nieuwe rondjes te gaan ontdekken. Misschien iets om samen te ondernemen met je nieuwe date?
aantrekkelijk op vakantie
By Monique ·
3 september 2021

Single emigreert voor vakantieliefde

Maar liefst 70 procent van alle singles zou naar het buitenland emigreren voor een vakantieliefde die wel eens de ware zou kunnen zijn. Dit blijkt uit een onderzoek van online reismagazine Single2Travel dat 350 singles ondervroeg over vakantieliefdes.
tips reisgenoot vinden
By Monique ·
13 september 2021

Tips voor singles op zoek naar een reisgenoot

Ben je single en zoek je een gezellig reismaatje voor die mooie rondreis of speciale vakantie? Dat lijkt eenvoudig maar helaas ontstaan er nog al eens ruzies tijdens zo’n vakantie. Een goede voorbereiding is het halve werk.
fiets niet te stelen
By Monique ·
8 september 2021

De fiets die echt niet te stelen is

Ben je dol op fietsen, ook wanneer je op vakantie bent maar neem je hem liever niet mee omdat je bang bent dat hij wordt gestolen? Dan is deze uitvinding je op het lijf geschreven: de fiets die écht niet te stelen is!
single reizen
By Monique ·
20 september 2021

Single reizen: van zonvakantie tot wintersport

Zoek je nog een leuke groepsreis met singles? Tegenwoordig heb je als single een ruime keus op reisgebied. Single reizen heb je in alle soorten en maten, naar bestemmingen over heel de wereld en voor alle leeftijdscategorieën.
luxe hotels met kinderen
By Margret ·
23 juli 2021

Kamperen zorgt voor fijne vakantie herinneringen

Het zijn bij jou ook vast de simpele kampeervakanties met je ouders waaraan je met plezier terugdenkt. Voor kinderen hoef je namelijk geen dure en luxe reisjes te regelen naar een ver oord, om je kinderen fijne herinneringen aan vakanties te bezorgen.

Gratis Nieuwsbrief Aanvragen

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!