trendy reizen

Zon, strand en Spaans leren in Zuid-Spanje

Spaans, zon, strand, authentiek Spanje en vele prachtige uitstapjes in de omgeving… Spark Spanish is meer dan alleen een talenschool en biedt een uitgebreid pakket aan van veelzijdige lessen, culturele activiteiten en fantastische uitstapjes.

Relaxed spaans leren

Spark Spanish is de perfecte gelenheid om Spaans te leren, de authentieke Spaanse cultuur te ervaren, te relaxen op het strand, prachtige landschappen en steden te ontdekken en te genieten van schitterend weer.

De 4 uur durende dagelijkse Spaanse lessen lopen uiteen van niveaus voor beginners to gevorderden en gedurende elke les wordt aandacht besteedt aan niet alleen verschillende belangrijke grammatica en thema’s, maar vooral ook heel veel aan het ontwikkelen en stimuleren van de spreekvaardigheid, waardoor studenten al snel zelfstandig hun Spaans kunnen gebruiken.

Daarnaast wordt er veelnadruk geplaatst op de educatieve portfolio, waarmee studenten gestimuleerd worden om elke dag weer opnieuw met hun Spaans in El Puerto en omgeving te experimenteren, niet alleen in de les, maar vooral ook daarbuiten, en op die manier zelf te ervaren hoe leuk het is om Spaans te leren met deze taalvakantie.

De residentie waar studenten verblijven is uniek.  Het is op de eerste etage van het recentelijk gerenoveerde schoolgebouw, waar tevens ook enkele van de leraren van Spark wonen. Zij staan altijd voor je klaar om je te helpen je Spaans te verbeteren en door het persoonlijke contact is er een unieke sociale sfeer waardoor studenten zich al snel thuis voelen.

El Puerto de Santa Maria

Heb je je ooit afgevraagd hoe het is om de echte Spaanse cultuur mee te maken? Hier is je kans! Spark Spanish ligt midden in het authentieke Spaanse stadje El Puerto de Santa Maria in Andalucia in het zuiden van Spanje, gelegen aan de prachtige kust de ‘Costa de la Luz’.

De stad heeft een zeer gunstige ligging: in de baai van de historische stad Cadiz, op ongeveer 1 uur rijden van het prachtige Sevilla en daarnaast zijn er vele mooie slaperige witte dorpjes, prachtige natuur en uiteraard Gibraltar, Tarifa en zelfs Marokko op steenworp afstand.

El Puerto is nog niet ‘overgenomen’ door noord-Europese immigranten en toeristen, maar is wel een van de meest favoriete kustlijnen van Spanje voor binnenlands toerisme, wat het een authentieke spaanse stad maakt, waar de inwoners je maar al te graag helpen je Spaans te verbeteren.

Culturele activiteiten

Spark biedt naast de lessen gezellige culturele activiteiten aan: van Flamenco lessen tot wijn en tapas proeven tot bezoekjes aan prachtige stranden in de buurt. Eén keer per week wordt bovendien het unieke Español en Acción event georganiseerd. Dit is de ultieme manier om je Spaans werkelijk in de praktijk te brengen tijdens deze 100% Spaanse activiteit.

Als je een cursus bij Spark boekt heb je daarnaast de keus een verscheidenheid aan sporten te doen zoals verschillende soorten surfen, tennis en golf. Je kunt er ook voor kiezen om een keer te gaan paardrijden op het strand tijdens een schitterende zonsondergang.

Zin in een taalvakantie die je de mogelijkheid geeft om elke dag weer je Spaanse lessen te combineren met een verscheidenheid aan culturele activiteiten, steden tripjes of gewoon niets doen op het strand? Overweeg een cursus bij Spark Spanish en ervaar zelf de unieke aanpak van hun spaanse programma en beleef een fantastische ervaring in een van de mooiste gebieden van Europa.

Bron: Nu

Monique

Eigenaar van Singlessite en Single2Travel | Ondernemer in hart en nieren | Kookt graag Italiaans voor familie en vrienden | Reist het liefst zo vaak mogelijk

Delen

Gratis Nieuwsbrief Aanvragen

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

Tips voor het inpakken van je koffer voor een actieve singlevakantie
By Scott ·
22 februari 2024

Tips voor het inpakken van je koffer voor een actieve singlevakantie

3x tips voor prachtige verre reizen!
By Scott ·
19 december 2023

3x tips voor prachtige verre reizen!

Ontdek in je eentje de prachtige natuur van Zeeland
By Scott ·
22 februari 2024

Ontdek in je eentje de prachtige natuur van Zeeland

Waarom is een wintersportverzekering noodzakelijk voor jouw vakantie?
By Scott ·
3 januari 2024

Waarom is een wintersportverzekering noodzakelijk voor jouw vakantie?

Gratis Nieuwsbrief Aanvragen

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!