luxe vakantiebestemming

Zonnige lente breaks voor actieve singles

Ben jij ook zo toe aan de lente? Zin om de winter van je af te schudden, te genieten van de eerste zonnestralen en iets leuks te ondernemen met andere singles? Dan zijn deze lente breaks een heel goed idee!

Weekendbreak Ameland

Onze eigen Waddeneilanden zijn prachtig! Neem het schitterende Ameland bijvoorbeeld. Ideaal voor een lekker weekendje weg. Go-Out organiseert een singlesweekend op 12 juni. Ga je mee lekker wadlopen of uitwaaien? Je verblijft in een mooie wellnessboerderij.

Fietsen op Corfu

De Griekse eilanden zijn zalig voor een voorjaarsbreak. Natuurlijk, je kan een hele week op je handdoekje blijven liggen maar ook op de fiets het eiland Corfu gaan verkennen! Estivant organiseert deze sportieve singles lente break. Ga je mee? 

Kiten in Egypte

In Egypte schijnt de zon al volop in de lente dus voor iedereen die optimaal wil genieten van de eerste warme zonnestralen vertrekt in juni met een groep hoger opgeleide singles naar Egypte om te kiten! Zin in sun & fun? Dan is dit jouw perfecte lentebreak.

Zeilen in Griekenland

We zeiden het al. In Griekenland schijnt het lentezonnetje al volop. Met zoveel eilanden de ideale bestemming voor een heerlijke zeilbreak. Lekker eten, varen, de kroeg in? Dat alles doe je met deze reis van VillaVibes. Je vertrekt op 6 juni.

Puur genieten in Portugal

Ook in Portugal geniet je al vroeg in het jaar van een heerlijk temperatuurtje. Dit maakt Portugal tot een ideale bestemming in het voorjaar. Wat dacht je van lekker zeilen, wijnproeven en natuurlijk andere leuke singles ontmoeten? Check snel de voorjaarsbreak van VialaRosa op 12 juni!

Monique

Eigenaar van Singlessite en Single2Travel | Ondernemer in hart en nieren | Kookt graag Italiaans voor familie en vrienden | Reist het liefst zo vaak mogelijk

Delen

Share on facebook
Share on twitter

Gratis Nieuwsbrief Aanvragen

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

italie reizen culinair
By Monique ·
17 augustus 2021

Voordelig souvenirs kopen op vakantie doe je zo!

Eenmaal aangekomen op je vakantiebestemming kom je doorgaans een flink aanbod souvenirs tegen die de moeite waard zijn om mee naar huis te nemen. Op een markt, aan het strand of op straat, het loont in vele landen de moeite om niet de volle mep te betalen en dus is het afdingen geblazen. Maar hoe doe je dat?
single reizen
By Monique ·
20 september 2021

Single reizen: van zonvakantie tot wintersport

Zoek je nog een leuke groepsreis met singles? Tegenwoordig heb je als single een ruime keus op reisgebied. Single reizen heb je in alle soorten en maten, naar bestemmingen over heel de wereld en voor alle leeftijdscategorieën.
Zwarte zaterdag
By Margret ·
6 augustus 2021

Met stress op vakantie

Uit onderzoek blijkt dat 3 van de 4 mensen met stress aan hun vakantie beginnen.
fiets niet te stelen
By Monique ·
8 september 2021

De fiets die echt niet te stelen is

Ben je dol op fietsen, ook wanneer je op vakantie bent maar neem je hem liever niet mee omdat je bang bent dat hij wordt gestolen? Dan is deze uitvinding je op het lijf geschreven: de fiets die écht niet te stelen is!
aantrekkelijk op vakantie
By Monique ·
3 september 2021

Single emigreert voor vakantieliefde

Maar liefst 70 procent van alle singles zou naar het buitenland emigreren voor een vakantieliefde die wel eens de ware zou kunnen zijn. Dit blijkt uit een onderzoek van online reismagazine Single2Travel dat 350 singles ondervroeg over vakantieliefdes.
vakantiefoto
By Margret ·
30 augustus 2021

Zonder foto's is een vakantie niet compleet voor Nederlanders

Twee derde van de Nederlanders kan niet zonder foto’s als aandenken aan de vakantie en vindt het belangrijk om vakantiefoto's te maken. Foto's houden het gevoel aan die vakantie levend.

Gratis Nieuwsbrief Aanvragen

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!