Zorgeloos op reis met een reistas en rugzak van Dakine

Het Amerikaanse tassenmerk Dakine hanteert als slogan: “Travel gear that gets you there”. En het is echt waar. Dakine maakt tassen die je mee kunt nemen naar de stad, maar ook handige rugzakken bestemd voor mooie wandelingen in de natuur of om de bergen mee in te gaan. Bovendien zien de tassen er ook nog eens leuk en stijlvol uit.

Of je nu naar school gaat, naar de sportclub of op reis, Dakine heeft voor elke activiteit een passende tas. Verder heeft iedere persoon zo zijn eigen wensen wat betreft de indeling van een tas. Dakine heeft hier goed op ingespeeld, en biedt een zeer breed assortiment aan tassen. De tassen zijn allemaal gemaakt van zeer sterke materialen.

Stijlvolle rugzakken en tassen

Indien je voor een Dakine rugzak kiest, dan kies je voor goede smaak. Behalve dat je deze tas voor diverse sportieve activiteiten kunt gebruiken, is de tas ook nog eens zeer duurzaam. Voor steeds meer mensen is dit een belangrijk punt. En je kunt een rugzak van Dakine gemakkelijk als handbagage meenemen in het vliegtuig. Dakine heeft speciale camerarugzakken indien je een kwetsbaar fototoestel en verschillende lenzen wilt meenemen. Je kunt ook kiezen voor een dagrugzak om je lunchpakket, drinken en wat extra kleding mee te nemen. Voor de grote bagage heeft Dakine prachtige trolleytassen en duffeltassen in de collectie.

Waarom een Dakine rugzak kopen

De vakantie komt eraan, en je hebt toch echt die nieuwe tas nodig. Welk merk moet je kiezen, want het is toch een grote uitgave. Dakine rugzakken staan bekend om het prettige draagcomfort, wat ook niet onbelangrijk is. Verder zijn alle tassen zeer compleet, en vaak hebben ze meerdere ritsvakken en een vak voor een laptop – handig voor wanneer je vliegt met een maatschappij die een losse laptoptas rekent als één stuk handbagage. Sommige tassen hebben zelfs een apart compartiment voor een tablet. Het is maar net wat je allemaal wilt meenemen op je reis. Dakine tassen zijn nagenoeg overal online verkrijgbaar.

dakine rugzakken

Monique

Eigenaar van Singlessite en Single2Travel | Ondernemer in hart en nieren | Kookt graag Italiaans voor familie en vrienden | Reist het liefst zo vaak mogelijk

Delen

Gratis Nieuwsbrief Aanvragen

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

Gratis Nieuwsbrief Aanvragen

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!