zuid afrika in de zomer

Zuid-Afrika schitterende zomerbestemming voor singles

Altijd als eens het wonderschone, schitterende Zuid-Afrika willen ontdekken maar denk je dat je hiervoor in de winter op vakantie moet? Dan helpen we je graag uit de droom! Augustus is een uitstekende vakantiemaand om dit prachtige land te bereizen. Samen met andere avontuurlijke singles natuurlijk!

Voordelen van Zuid-Afrika in augustus

In augustus zijn de temperaturen in Zuid-Afrika mild. Gemiddeld is het er zo’n 19 graden. Prima temperatuur om al dat natuurschoon te aanschouwen. Want omdat de begroeiing minder dicht is kun je veel eenvoudiger al die mooie wilde dieren spotten! Bijkomend voordeel is dat de prijzen in de lodges en hotels in de ‘wintermaanden’ vaak een stukje lager liggen. Een reis naar Zuid-Afrika in onze zomer is dus ook nog eens extra voordelig voor je portemonnee.

Walvissen spotten

Over majestueuze dieren gesproken; de wintermaanden en augustus in het bijzonder, zijn in Zuid-Afrika zijn hét moment om walvissen te spotten die langs de kust voorbij zwemmen. Mooi om te weten! Behalve het prachtige wildlife heeft Zuid-Afrika natuurlijk nog veel meer te bieden. Ongeëvenaard natuurschoon is er een van. Prachtige stranden, vriendelijke bevolking en lekker eten!

Beest in jezelf los?

Laat jij het beest in jezelf los deze zomer en durf jij het avontuur aan te gaan met andere reislustige en ondernemende singles? Dan zijn onderstaande reisaanbieders je op het lijf geschreven!

Afreizen naar Zuid-Afrika met een leuke groep singles deze zomer doe je bijvoorbeeld met: Shoestring en de singlereizen van Fox Reizen. Ook Djoser heeft schitterende rondreizen door Zuid-Afrika op het programma staan. Niet alleen met singles als reisgezelschap, maar doorgaans gaan er wel veel singles mee op een dergelijke groepsreis. Zeker de moeite waard om te bekijken dus!

Monique

Eigenaar van Singlessite en Single2Travel | Ondernemer in hart en nieren | Kookt graag Italiaans voor familie en vrienden | Reist het liefst zo vaak mogelijk

Delen

Share on facebook
Share on twitter

Gratis Nieuwsbrief Aanvragen

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

By Margret ·
10 augustus 2021

Doe nog maar een rondje

Een nieuwe site genaamd Fietsrondjes.nl is een hulpmiddel om nieuwe rondjes te gaan ontdekken. Misschien iets om samen te ondernemen met je nieuwe date?
10 items in backpack
By Monique ·
12 oktober 2021

10 onmisbare items in je backpack

Sta je op het punt een avontuurlijke backpack vakantie te gaan maken? Dan is een goed ingepakte rugzak natuurlijk een must! Met tips van ervaren reizigers hebben we dan ook een lijstje voor je samengesteld met de 10 onmisbare items
man inpakken vakantie
By Margret ·
27 juli 2021

Reizende man mag meer onderbroeken inpakken

Dat vrouwen teveel kleren meenemen op vakantie en te veel ballast, dat is ondertussen wel bekend. Dat mannen foute kleding meenemen dat lezen we ook met regelmaat. Maar dat mannen te weinig onderbroeken inpakken, dat vind ik toch een openbaring.
single reizen
By Monique ·
20 september 2021

Single reizen: van zonvakantie tot wintersport

Zoek je nog een leuke groepsreis met singles? Tegenwoordig heb je als single een ruime keus op reisgebied. Single reizen heb je in alle soorten en maten, naar bestemmingen over heel de wereld en voor alle leeftijdscategorieën.
lastminute zomervakantie singles
By Monique ·
27 augustus 2021

Geniet van je verlof met volle teugen

Zonnige stranden, kleine idyllische dorpjes, mooie uitzichten en welverdiende rust. Je bent op vakantie. Maar laat het werk jou ook met rus?t Enkele tips om tijdens deze kostbare weken alleen daaraan te denken of daarmee bezig te zijn, wat jij zelf bedacht hebt.
luxe hotels met kinderen
By Margret ·
23 juli 2021

Kamperen zorgt voor fijne vakantie herinneringen

Het zijn bij jou ook vast de simpele kampeervakanties met je ouders waaraan je met plezier terugdenkt. Voor kinderen hoef je namelijk geen dure en luxe reisjes te regelen naar een ver oord, om je kinderen fijne herinneringen aan vakanties te bezorgen.

Gratis Nieuwsbrief Aanvragen

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!