vakantiegeld onderzoek

Zwijmel weg in de meest verleidelijke hotelkamer

Wil je ooit met je geliefde een waanzinnig romantische en verleidelijke vakantie beleven? Dan is de pittoreske villa van een Vietnamees strandhotel de ultieme bestemming. De Water Villa nummer vijf van het Six Senses hotel is uitgeroepen tot de meest sexy hotelkamer ter wereld.

De villa ligt aan de rand van de Ninh van Bay in Nha Trang. Je hebt een schitterend zicht over een koraalrif en ziet de zon onder gaan vanuit je kamer. De villa is alleen bereikbaar via een privéterp zodat je volledige privacy geniet.

Privé butler

Meer dan 20.000 stemmers kozen in september voor deze kamer uit maar liefst 950 inzendingen. De Water Villa 5 versloeg Suite 57 van het Viceroy Hotel in New York en ook een suite van het Bellevue Syrene in Sorrento. Dit zijn uiteraard wel aantrekkelijke alternatieven voor het geval dat de Water Villa 5 volgeboekt is.

De sexy hotelkamer heeft zijn eigen zwembad, een privédeck om lekker te kunnen zonnen, een bad en als klap op de vuurpijl een butler die 24 uur voor je klaarstaat. Daarnaast heeft de kamer zijn eigen mini-wijnkelder.

Vuurtje

Volgens de criteria moet een sexy, verleidelijke hotelkamer ‘rijp zijn voor verleiding en dus meer bieden dan een basiskamer. Sterker nog, het moet alles in het werk stellen om het vuurtje aan te wakkeren’. Volgens de jury voldoet deze kamer daar helemaal aan door de ligging aan de oceaan, het koraalrif en het afgelegen karakter. Kortom een kamer om dagen niet uit te komen..

Monique

Eigenaar van Singlessite en Single2Travel | Ondernemer in hart en nieren | Kookt graag Italiaans voor familie en vrienden | Reist het liefst zo vaak mogelijk

Delen

Share on facebook
Share on twitter

Gratis Nieuwsbrief Aanvragen

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

fiets niet te stelen
By Monique ·
8 september 2021

De fiets die echt niet te stelen is

Ben je dol op fietsen, ook wanneer je op vakantie bent maar neem je hem liever niet mee omdat je bang bent dat hij wordt gestolen? Dan is deze uitvinding je op het lijf geschreven: de fiets die écht niet te stelen is!
vakantie maakt gelukkiger
By Monique ·
28 augustus 2021

Waarom reizen je gelukkig maakt?

Stiekem wisten we natuurlijk al lang dat vakantie goed voor ons is, maar nu is er zelfs wetenschappelijk bewijs voor. Die volgende vakantie kan je dus met een gerust hart boeken, kijk maar!
ziek op vakantie
By Margret ·
5 september 2021

Altijd ziek op vakantie: 5 oorzaken en oplossingen

Het hele jaar door heb je zelden of nooit ergens last van en zodra je vakantie aanbreekt heb je last van een verkoudheid, een hevige migraineaanval of nog erger. Je bent ziek. Klinkt dat bekend in je oren?
By Margret ·
10 augustus 2021

Doe nog maar een rondje

Een nieuwe site genaamd Fietsrondjes.nl is een hulpmiddel om nieuwe rondjes te gaan ontdekken. Misschien iets om samen te ondernemen met je nieuwe date?
Zwarte zaterdag
By Margret ·
6 augustus 2021

Met stress op vakantie

Uit onderzoek blijkt dat 3 van de 4 mensen met stress aan hun vakantie beginnen.
vakantiefoto
By Margret ·
30 augustus 2021

Zonder foto's is een vakantie niet compleet voor Nederlanders

Twee derde van de Nederlanders kan niet zonder foto’s als aandenken aan de vakantie en vindt het belangrijk om vakantiefoto's te maken. Foto's houden het gevoel aan die vakantie levend.

Gratis Nieuwsbrief Aanvragen

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!