de ware op vakantie

Zwoele zomer: daten of reizen?

Zit je met smart te wachten op een ultra zwoele zomer(liefde)? Heerlijk warme avonden, lange strandwandelingen, dineren met een geweldig leuke man of vrouw terwijl je de golven hoort ruisen.. en dan die kus…. Ok! Genoeg gefantaseerd. Hoogste tijd om in actie te komen!

Leuke singles: waar?!

We horen je denken… “ja, ja ik wil wel maar ik kom gewoon niemand tegen!”. Nou, daar gaan we a la minute verandering in aanbrengen. Ligt jouw aandacht op dit moment nog voor al bij die matches die je van je datingsite ontvangt? Hoop je nog steeds dat die ene er tussen zit en je volgende week een ultra romantische date hebt aan het strand van Scheveningen of elders? Die kans is natuurlijk aanwezig maar klein.

Ideale man of vrouw

Jouw ‘ideale man of vrouw’ heeft waarschijnlijk zijn koffer al lang ingepakt. Zit met z’n kroost op een camping met allemaal leuke eenoudergezinnen (leest leuke single vrouwen) of als hij of zij geen kinderen heeft dan beleeft ze allemaal spannende avonturen in Costa Rica of een ander prachtige vakantiebestemming.

Zwoele zomer kansen

Wil je echt je kans op een date en een gave, zwoele, misschien wel héél romantische zomer vergroten? Vergeet even die datingsite. Die komt in september wel weer om de hoek kijken mocht je missie zijn mislukt. Kijk eens wat voor zomerfestivals er bij jou in de buurt worden georganiseerd als je niet op vakantie kunt, welke buitenactiviteiten er zoal te doen zijn. Echt een prima manier om op een losse manier veel nieuwe mensen te ontmoeten!

Wel op vakantie maar…

Nog een idee waarheen? Doe niet al te ingewikkeld. Kijk op de reisagenda of bij de lastminutes, lees een paar beschrijvingen van de aangeboden vakanties, en of het past binnen de vrije dagen die je tot je beschikking hebt. Is dat zo en spreekt de reis je aan? Boeken! Je zal zien hoe leuk het is om met andere singles een heerlijke zomervakantie te beleven en die vonk? Die zou zomaar eens over kunnen slaan…

Monique

Eigenaar van Singlessite en Single2Travel | Ondernemer in hart en nieren | Kookt graag Italiaans voor familie en vrienden | Reist het liefst zo vaak mogelijk

Delen

Share on facebook
Share on twitter

Gratis Nieuwsbrief Aanvragen

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

man inpakken vakantie
By Margret ·
27 juli 2021

Reizende man mag meer onderbroeken inpakken

Dat vrouwen teveel kleren meenemen op vakantie en te veel ballast, dat is ondertussen wel bekend. Dat mannen foute kleding meenemen dat lezen we ook met regelmaat. Maar dat mannen te weinig onderbroeken inpakken, dat vind ik toch een openbaring.
Zwarte zaterdag
By Margret ·
6 augustus 2021

Met stress op vakantie

Uit onderzoek blijkt dat 3 van de 4 mensen met stress aan hun vakantie beginnen.
tips fotos vakantie
By Margret ·
1 oktober 2021

Speel met de zon voor de leukste zomerfoto’s

Ongelukkige schaduwen, fletse kleuren, donkere vlakken of juist te veel licht… Het kan soms nog behoorlijk lastig zijn om op zonnige dagen te fotograferen. En dat terwijl je juist in de zomer ontzettend leuke foto’s kunt maken.
By Margret ·
10 augustus 2021

Doe nog maar een rondje

Een nieuwe site genaamd Fietsrondjes.nl is een hulpmiddel om nieuwe rondjes te gaan ontdekken. Misschien iets om samen te ondernemen met je nieuwe date?
koffie colombia
By Monique ·
2 oktober 2021

Goedkoopste kopje koffie drink je in Colombia

Waar je ook op vakantie bent op onze aardbol, overal kan je wel een kopje koffie bestellen. Maar waar betaal je nou het minst? Uit de Club Sandwich Index van Hotels.com blijkt dat het goedkoopste kopje koffie geserveerd wordt in Bogotá, Colombia, waar gasten slechts € 1,38 betalen .
vakantie maakt gelukkiger
By Monique ·
28 augustus 2021

Waarom reizen je gelukkig maakt?

Stiekem wisten we natuurlijk al lang dat vakantie goed voor ons is, maar nu is er zelfs wetenschappelijk bewijs voor. Die volgende vakantie kan je dus met een gerust hart boeken, kijk maar!

Gratis Nieuwsbrief Aanvragen

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!